Felicitări și Urări de Sfântul Pantelimon

de WTA.ro

Vă propunem câteva mesaje, felicitări și urări de Sfântul Pantelimon.

Pe data de 27 iulie, Sfântul Pantelimon este sărbătorit de Biserica Ortodoxă. Pantelimon este considerat unul dintre cei mai iubiți sfinți ai Bisericii Ortodoxe.

  • Data la care se sărbătorește: 27 Iulie
  • Nume sărbătoriți: Pintilie, Pandele, Pintea

Acesta este cunoscut drept “doctor fără arginți”, care nu era interesat de averi ci doar de sănătatea și bunăstarea oamenilor. Sfântul Pantelimon este ocrotitorul medicilor și tămăduitorul oamenilor bolnavi. Prin harul și tratamentele oferite oamenilor bolnavi, Sfântul Pentelimon a reușit multe vindecări.

Mesaje pentru părinți de Sfântul Pantelimon

Scumpă mamă, brațele tale au fost mereu deschise când am avut nevoie de o îmbrățișare. Inima ta m-a înțeles atunci când am avut nevoie de un prieten. Puterea și dragostea ta m-au îndrumat și mi-au dat aripi pentru a mă ajuta să zbor. Azi eu îți spun La Mulți Ani!

Pentru cel mai bun tată din lume, cele mai sincere urări de bine, cu multă sănătate și noroc! La mulți, mulți ani, tată de Sfântul Pantelimon!

Să îmbătrânești cu grație! Să albești cu grație! Căci lumina din ochii tăi o iubim, nu culoarea părului! La mulți ani mama/tata!

Să ai zile senine, să fii fericit și apreciat, scumpul meu tătic! Lasă-mă să îți sărut mâna care m-a crescut frumos și fruntea încrețită de trecerea anilor. Îți urez din tot sufletul un sincer la mulți ani cu bucurie de Sfântul Pantelimon!

Scumpa mea mamică, îți doresc tot binele din lume, să fii fericită, mereu cu zâmbetul pe buze, să-ți dea Domnul cât mai multe veri frumoase pline de flori și să nu uiți că te iubim și te prețuim enorm!

Mereu cu zâmbetul pe buze și optimist/ă, așa să rămâi mereu! Să ai parte de tot ce e mai bun și mai frumos în această viață și să îți dea Dumnezeu multă sănătate și mii de bucurii! La mulți ani!

Mi-ai călăuzit pașii, m-ai îndrumat și m-ai învățat cum să fiu un om corect și bun. Pentru toate îți mulțumesc. Îți sunt alături de ziua ta și îți urez din inimă, dragul meu tată, un sincer și călduros la mulți ani! Să rămâi veșnic la fel de blând și de iubitor.

Urări de Sfântul Pantelimon pentru prieteni

Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu.

Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Creează în fiecare zi o capodoperă, folosind toate culorile vieții, iar în timp ce scrii, zâmbește! La mulți ani!

La mulţi ani, tovarășe! Îţi urez sănătate multă, iar visurile tale să se îndeplinească pe cât de repede posibil! Îţi mulțumesc pentru toate sfaturile tale şi toate momentele în care ai fost lângă mine şi m-ai ghidat pentru luarea celor mai bune decizii. Pregătește-te pentru o surpriză frumoasă!

Un „La mulţi ani!” plin de gânduri bune, sănătate şi noroc! Să te bucuri de această vârstă frumoasă şi să continui să ne uimești cu inteligenţa ta! Realizările tale să crească tot mai mult pentru a-ţi răsplăti tot efortul depus! Să ai parte de o zi minunată!

Iti doresc putere, curaj si perseverenta, ca fiecare in spatele tau sa fie ca dupa un perete. La mulți ani!

La mulţi ani cu multe gânduri minunate de Sfântul Pantelimon! Pe lângă tradiționalele lucruri ca sănătatea, norocul şi dragostea, îmi doresc să ai parte numai de bucurii pe planul personal şi de realizări pe planul profesional! Sper să ai parte de o zi perfectă!

Iată ce soare mare este pe cer astăzi pentru a sărbători ziua ta de naștere! Dragul meu prieten, să nu-ţi pierzi din nebunie, optimism şi zâmbet. Îţi urez tot ceea ce este mai bun pe lume, cu toată afecțiunea mea! La mulţi ani!

Să ai parte de multă sănătate și bucurii nenumărate! Îți doresc o zi perfectă! La mulți ani!

Urări de la mulți ani de Sfântul Pantelimon

Din suflet îți doresc să ai parte de toată iubirea și fericirea din lume, deoarece le meriți! Sunt recunoscătoare că faci parte din viața mea și că prietenia noastră trece peste orice. La mulți ani!

Astăzi îți urăm o zi plinp de fericire, liniște și momente de neuitat. Să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. Fie ca ce e mai bun sa vină de acum incolo! La mulți ani!

La mulți ani plini de sănătate, realizări și momente excepționale! Ai fost mereu alături de mine, așa cum îți voi fi și eu întotdeauna.

Prietenia adevărată este ceva extrem de rar, dar datorită ție știu ce înseamnă, iar pentru acest lucru îți mulțumesc! La mulți ani cu sănătate și bucurii!

Îţi scriu acest mesaj de la mulţi ani pentru că mi-am adus şi anul acesta de frumosul nume de Sfânt pe care îl porţi. La mulţi ani Pandele!

Ești sprijinul meu în tot ce fac, mă încurajezi și mă ridici când sunt la pământ. Astăzi este despre tine! Îți doresc să ai parte de multă fericire și împlinire! La mulți ani!

Ești acea persoană pe care mă pot baza întotdeauna, iar pentru acest lucru îți mulțumesc și vreau să știi că și eu voi fi sprijinul tău oricând vei avea nevoie. Din suflet îți urez tot ce este mai bun!

Să rămâi mereu aceeași persoană cu zâmbetul pe buze, să ai parte de tot ce îți aduce fericire și liniște în suflet! La mulți ani, Pandele!

În această zi specială uită de necazuri și lasă bună dispoziția și bucuriile să te învăluie! La mulți ani, sănătate și fericire cât cuprinde!

Urări de Sfântul Pantelimon pentru colegi

O zi frumoasă, o zi în care este ziua ta, o zi în care ne amintim cu toţii că porţi acest minunat nume, Pandele. La mulţi Ani!

Cu ocazia frumoasei zile de Sfântul Pantelimon îţi urez La mulţi Ani şi drum bun şi lung în viaţă!

Îți urez La Mulți Ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

Din adâncul sufletului îți doresc ca anii ce se scurg să treacă precum razele soarelui mângăie o trestie umedă și bătută de vânt, precum iubirea alină sufletele suferinde. Să fii fericit și mereu însoțit de cei care merită să te iubească. LA MULȚI ANI !!!

Ziua de azi e menita sa-ti implineasca vise. Sa te bucuri de ce ai realizat, sa realizezi ce ti-ai propus, sa fii sanatos si implinit, iar familia sa-ti aduca numai bucurie! La multi ani!

Sfântul al cărui nume îl purtați să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

Cele mai citite articole

La mulţi ani duhovniceşti în împărăţia Cerurilor! şi La mulţi şi binecuvântaţi ani!

Sfântul al cărui nume îl porți să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, îți doresc o ora de liniște, o zi senină, o săptămâna de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!

Fie ca această zi specială să-ți aducă nesfârșită bucurie și mai multe amintiri prețioase decât poți număra!

Mesaje și felicitări de Sfântul Pantelimon

urări de Sfântul Pantelimon

Îți doresc ca în această zi ca și în toate celelalte zile să fii fericit și să faci fericit pe lumea din jurul tău! La mulți ani!

Îți transmit cele mai bune urări cu ocazia aniversării tale! Buna ta dispoziție și priceperea ta mă fac să vin în fiecare zi cu plăcere la serviciu. La mulți ani!

Îți doresc sănătate, multă fericire, un ocean de iubire, un sac cu bani, dispoziție pozitivă, succese în toate începuturile, împlinirea tuturor dorințelor, momente memorabile, fericire și bucurie. La mulți ani de Sfântul Pantelimon!

Îți doresc multe evenimente pozitive, armonie în totul, sănătate puternică, fericire și succes. La mulți ani, Pandele!

Îți doresc să fii susținut mereu de prieteni, să fii iubit de familie, iar în carieră să ai numai realizări. La mulți ani!

Îți doresc să ai zile luminate, multă dragoste și înțelegere, trup sănătos și minte luminată. Să fii mereu bucuros și drăgăstos… LA MULȚI ANI, Pandele!

În această zi minunată în viața ta îți doresc să te bucuri mereu de ceea ce ți-a dat Dumnezeu dar cu putere în suflet și în minte să tinzi și să obții ceea la ce visezi să obții sau să devii! La mulți ani și la mulți bani!

Fie ca viața ta să fie plină de momente strălucitoare, fie ca persoanele apropiate să te aprecieze și să te iubească, fie ca norocul niciodată să nu plece. La mulți ani!

Fie ca viața ta să fie acoperită de dragoste și succes. Cred că meriți asta. Îți doresc tot ce e mai bun, iar asta să te facă și mai fericit.

Îți doresc ca orice drum din viața ta să fie cât mai scurt și neted, pentru ca să atingi succesul și să-l păstrezi. La mulți ani!

Mesaje scurte de Sfântul Pantelimon

O zi frumoasă, plină de împliniri pe toate planurile și presărată cu mici surprize plăcute! Un călduros la mulți ani din partea noastră!

Fie ca bucuria pe care ai răspândit-o de-a lungul timpului să se întoarcă la tine în această zi minunată. Îți doresc un sincer La mulți ani!

De ziua ta îți doresc fericire imensă și iubire din abundență. Fie ca toate visele tale să se transforme în realitate și norocul să îți bată la ușa în fiecare zi. La mulți ani!

Sper ca astăzi să fie un început minunat al unui an plin de realizări. La mulți ani, Pandele!

Visele de azi să devină realitate, speranțele de mâine împliniri, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu. La mulți ani!

Tot ce-ți dorești, tot ce-ți lipsește, un mesaj de La Mulți Ani de la cel ce te iubește!

Sper că această zi să fie începutul celui mai măreț și minunat an din viața ta. La Mulți Ani, Pancu!

Zile senine și fericire alături de cei dragi, sănătate și cât mai multe visuri împlinite! La mulți Ani!

Poate că nu sunt lângă tine în ceastă zi specială, dar vreau să știi că mă gândesc la tine și că îți doresc un sincer la mulți ani!

La mulţi ani şi sper ca drumul tău în viaţă să fie pavat numai cu bucurii şi împliniri!

La mulţi ani cu multe gânduri minunate! Pe lângă tradiționalele urări de sănătate, noroc şi dragoste, îmi doresc să ai parte numai de bucurii pe planul personal şi de realizări pe planul profesional!

Dragul meu prieten, să nu-ţi pierzi din nebunie, optimism şi zâmbet. Îţi urez tot ceea ce este mai bun pe lume, cu toată afecțiunea mea! La mulţi ani de Sfântul Pantelimon!

Urări clasice de Sfântul Pantelimon

La mulţi ani! Ce pot să-ţi doresc mai mult decât ce a pregătit deja Dumnezeu pentru viaţa ta, dar ştiu că tot ce a pregătit pentru tine, în spatele oricărui lucru se află dragostea Sa! Fii binecuvântat. El să-ţi călăuzească paşii şi să-ţi împlinească dorinţele…

Acesta este doar un mesaj purtat de vânt, îți doresc toată bucuria din lumea și toată fericirea de pe Pământ. La mulți ani fericiți!

De ziua ce aștepți în prag/Și de frumosu-ți nume/Eu îți doresc tot ce-i mai bun/Și fericire-n lume. La Mulți Ani!

Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de sănătate, un veac plin cu bani și un tradițional „LA MULȚI ANI!”

Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani și un sincer La Mulți Ani!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, ne alăturăm celor ce îți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, multă sănătate și Dumnezeu să te călăuzească și să îți orânduiască totul cum este mai bine pentru tine. Fie ca anii ce se scurg, să treacă precum razele soarelui mângâie o floare ce stă să înflorească. LA MULȚI MULȚI ANI FERICIȚI!

Sperăm că au fost pe placul tău mesajele prezentate!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa