Felicitări și Urări de Sfinții Constantin și Elena

de WTA.ro

Felicitări și Urări de Sfinții Constantin și Elena

Vă prezentăm o colecție cu cele mai frumoase mesaje, felicitări și urări de Sfinții Constantin și Elena.

Această sărbătoare are loc în fiecare an, pe data de 21 Mai, unde creștinii ortodoxi îi sărbătoresc pe Sfântul Împărat Constantin cel Mare și pe Elena, mama sa.

  • Data Sărbătorii: 21 MAI
  • Nume de Sărbătoriți: Costel, Costin, Ticu, Elena, Ela, Ileana

Cei care poartă numele de Constantin, Costel, Costin, Constanța, Ticu, Elena, Ileana, Ela și alte nume derivate, își sărbătoresc onomastica cu ocazia acestei zile importante din calendarul ortodox. Iată câteva sugestii de mesaje și urări pe care le poți trimite persoanelor  dragi.

Felicitări clasice de Sfinții Constantin și Elena

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros “La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări si tot ce vă doriţi lângă cei dragi!

Cu ocazia zilei de nume, îți doresc un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire!

Cu ocazia zilei onomastice, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani, Elena!

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate şi să ti se îndeplinească toate dorinţele!. La mulți ani, Costică!

Un gând senin și câteva șoapte trimise din zări îndepărtate să-ți spună la ureche clipe curate, iubire, fericire, sănătate.

Să ai parte de cât de multă fericire îţi poate cuprinde inima, de cât de multe zâmbete îţi poate dărui o zi și de toate binecuvântările pe care ţi le poate aduce viaţa. La mulţi ani, Elena!

Fie ca sfinții Constantin și Elena care te protejează să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi minunată!

Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se împlinească! La mulți ani, Costică!

Florile din luna mai să îţi aducă multa iubire în suflet, sănătate, admiraţia celor dragi şi multe dorinţe împlinite. La mulţi ani de ziua numelui!

Îţi doresc să ai parte de o zi de nume minunată și să știi că ești și vei fi mereu iubit/ă de toţi prietenii tăi. Cu drag, …

Îţi urez “La mulţi ani”, pentru că porţi acest nume, si fie ca Sfântul Constantin pe care îl reprezinţi, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniştea interioară.

Felicitări scurte de Sfinții Constantin și Elena

Să fii iubită și fericită în fiecare moment al vieții tale. La Mulți Ani Elena!

Va ploua toată ziua cu dragoste, cu zâmbete și cu îmbrățișări calde din partea celor dragi. Profită din plin de această zi! La mulți ani!

La mulți ani prietena mea dragă! Îți doresc o zi la fel de extraordinară ca tine.

La Mulți Ani și să cunoști iubirea, îți doresc să te iei de mână cu Fericirea!

Oamenii își urează multe lucruri. Eu îți urez doar două: niciodată și întotdeauna. Niciodată trist și întotdeauna fericit. La Mulți Ani de ziua numelui!

Fie ca visele tale să te ducă în locuri incredibile așa cum ți-ai dorit întotdeauna. La Mulți Ani, Elena!

Fie că fiecare stea din fiecare noapte, să aducă dragoste și bucurie pentru tine. La mulți ani!

Un cer albastru fără nori, În calea ta să fie, Să ai în viață numai flori și bucurie!

Urări de  Sfinții Constantin și Elena pentru părinți

urări de Sfinții Constantin și Elena

La mulţi ani, Constantin, şi mult noroc în această zi specială. Îţi dorim să ţi se indeplinească toate dorinţele.

La mulţi ani! Sfinţii Constantin şi Elena să te călăuzească mereu!

Sfinţii Constantin şi Elena să vă aducă liniște, sănătate și binecuvântare! De ziua numelui tău, îţi doresc noroc, fericire şi sănătate. Să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani, Constantin/Elena!

Fie ca sfinții Constantin și Elena care te protejează să-ți aducă numai bucurii, fericire și realizări. Sp ai o zi minunată de ziua numelui!

Cineva acolo sus te iubeşte. Cineva aici jos ţine tare mult la tine. La mulţi ani!

Felicitări, dragul meu, cu ocazia acestei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani!

Cu ocazia zilei Sfinţisorului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă. La mulți ani!

Ne gândim cu toții la tine și pentru că astăzi este o zi specială îți urăm un sincer- La mulți ani!

Azi, de ziua numelui, îți urez și eu să fii iubit(ă) și să ai parte de tot ce îți dorești. La mulți ani!

Cu ocazia zilei de nume, îți doresc un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire!

E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare uşor. La Mulţi Ani!

La mulţi ani, cu ocazia zilei de “Sfinţii Constantin si Elena”! Să ai parte de bucurii şi împliniri!

Mesaje și urări de Sfinții Constantin și Elena pentru prieteni

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate şi să ți se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ți le pui. La mulți ani, Costică!

Să bem! Ziua de azi a început bine, pentru că este ziua numelui tău! Aşa că îţi reamintesc că ai lângă tine cei mai buni prieteni şi, bineînţeles, că azi dai de băut!

La Mulţi Ani Constantine şi sper sa se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale.

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții, multă sănătate și Dumnezeu să te călăuzească și să orânduiască totul cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg să treacă, precum razele soarelui mângâie o floare ce stă să înfloreasca! “La mulți ani!!!”

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate şi să ti se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ți le pui. La mulți ani, Costică!

La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorintele. Sănătate și numai bucurii!

Cele mai citite articole

Dragă Lena, eşti cea mai bună prietenă pe care o poate avea cineva. Primeşte asadar, din partea mea, multe gânduri bune, urări de sănătate şi un ‘La mulţi ani’ din suflet!

La mulţi ani! E ziua numelui tău, aşa că îţi urez şi eu tot binele din lume!

E sărbătoare mare azi, pentru că tu, cea mai bună prietenă a mea, te bucuri de ziua numelui tău. Şi astfel mă bucur şi eu cu tine şi îţi spun că voi fi mereu alături de tine!

E primăvara, e soare şi e ziua numelui tău! La mulţi ani drag prieten, să rămâi peste ani la fel cum eşti acum!

Urări de Sfinții Constantin și Elena pentru colegi

De ziua ta, sfinţii al căror nume îl porţi să îţi ocrotească paşii şi să îţi aducă zâmbetul pe buze! La mulţi ani!

E ziua ta, dragă Elena! Îţi urez cele mai frumoase clipe, bucurie, speranţă şi multe, multe împliniri!

O zi specială pentru un angajat deosebit. La mulți ani de ziua numelui tău! La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Iți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însotească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sfinții Constantin şi Elena cât mai frumoasă!

Sfântul căruia îi purtaţi numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniste şi pace şi să nu lase ca speranţa să se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulţi ani cu împliniri şi momente frumoase în viitor!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros “La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări si tot ce vă doriţi lângă cei dragi!

Cu ocazia zilei de nume, îți doresc un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume şi să ai parte numai de zile senine și însorite!

Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de primăvară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor de mai, iar sufletul să-ti rămână deschis către calea fericirii si împlinirii eterne!

Cele mai calde urări de sănătate, fericire, bucurii şi împliniri. Să fii iubită şi fericită în fiecare moment al vieţii tale. La mulţi ani!

Ne gândim cu toții la tine și pentru că astăzi este o zi specială îți urăm un sincer- La mulți ani!

La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. La mulți ani!

Mesaje scurte și urări de Sfinții Constantin și Elena

urări de Sfinții Constantin și Elena

Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată inţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se împlinească!

Florile din luna mai să îţi aducă multa iubire în suflet, sănătate, admiraţia celor dragi şi multe dorinţe împlinite. La mulţi ani de ziua numelui!

La mulţi ani! Sfinţii Constantin şi Elena să te călăuzească mereu!

Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul și de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viață. La mulți ani!

Un gând curat, un gând răzleț Ce zboară către tine Un “LA MULȚI ANI” și un sărut Primește de la mine..

Tot ce-ți dorești, tot ce-ți lipsește, un mesaj de La Mulți Ani de la cel ce te iubește!

Cele mai calde urări de bine, sănătate şi fericire, de ziua numelui. La mulţi ani, Constantin!

E ziua ta, draga Elena! Îţi urez cele mai frumoase clipe, bucurie, speranţă şi multe, multe împliniri! La Mulţi Ani, Elena!

De ziua ta îți doresc să fii înconjurat/ă de prieteni, să asculți muzica ta de suflet, să lumineze orașul în jurul tău…La mulți ani!

În această zi frumoasă toată lumea să-ți zâmbească, cei dragi să te iubească, cei răi să te ocolească. La mulți ani!

Atât de multe urări, atât de multe zâmbete, multe memorii, dar prea puține cuvinte pentru o zi atât de importantă. La mulți ani!

Sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale.

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani infloritori!

Îți doresc ca ziua numelui să îți aducă multe motive de a sărbători. La mulți ani!

Fie ca ziua să-ți fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie! La mulți și minunați ani!

La mulți ani Constantin și Elena

Îți doresc din suflet Viața să-ți fie asemeni unui drum pe care să te însoțească adevărații prieteni: Dragostea și Optimismul! La mulți ani!

La Mulți Ani și sănătate multă, pentru fiecare lumânare de pe tort să ai câte o surpriză plăcută!

Mesajele cu La Mulți Ani sunt greu de făcut, îți doresc tot ce-ți dorești și încă de-o mie de ori pe atât!

O superbă zi onomastică şi un minunat an, La mulţi ani Costică!

La mulţi ani Costele nu uita că trebuie să ne dai de băut!

Azi, de ziua numelui, îţi urez şi eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce îţi doreşti. La mulţi ani!

De fiecare dată când te uiţi la aceste flori să ştii că cineva, departe, se gândeşte la tine. Aş vrea să fie mai multe moduri în care să-ţi spun cât însemni pentru mine. Îţi trimit câte un sărut ascuns în petalele fiecărei flori! La mulți ani, draga mea Elena!

La Mulți Ani, Elena și fie ca această zi să-ți dechidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ți dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și multă iubire!

Fie că din această zi, toate necazurile să te ocolească, dragostea la tine în suflet să poposească fără să mai plece și să ai doar zile însorite și multă fericire! La Mulți Ani de ziua numelui!

Pentru tot ceea ce ai încercat să faci până acum şi nu ţi-a ieşit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai căutat în zadar şi nu ai găsit, azi ai voie mai mult ca oricând să crezi într-o minune. Este ziua ta şi numai a ta. Azi trebuie să crezi în visele tale! La mulţi ani!

Sperăm că au fost pe placul tău urările prezentate! Tu ce mesaje și felicitări de Sfinții Constantin și Elena trimiți persoanelor dragi?

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa