Cele mai sincere felicitări și urări de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril

de WTA.ro

Cele mai sincere felicitări și urări de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril

Am pregătit o serie cu cele mai simple și inspirate felicitări, mesaje și urări de Sfinții Mihail și Gavril.

Pentru creștini este una dintre cele mai mari sărbători din calendarul ortodox. Peste 1,3 milioane de români își celebrează pe data de 8 noiembrie, ziua numelui, cu prilejul sărbătorii Sfinților Mihail și Gavril.

  • Data la care se sărbătorește: 8 Noiembrie
  • Numele sărbătoriților: Mihai, Mihaela, Mihăiță, Mihnea, Gabriel, Gabriela, Gavril, Găbiță

Sfântul Mihail este considerat împlinitorul dreptății dumnezeiești, având sabia de foc în mâna dreaptă. La porunca lui Dumnezeu, Mihail l-a izgonit din cer pe Lucifer, îngerul răzvrătit. Numele de Mihail este de origine evreiască “Miha’El” și înseamnă “Cine este Dumnezeu?”.

Sfântul Gabriel îl regăsim în Testament ca fiind călăuzitorul spre adevăr și vestitorul ceresc al Cuvântului lui Dumnezeu. În evraică, numele Gabriel înseamnă “Dumnezeu a fost puternic”.

Pentru toți care vor să transmită un gând bun sau urări de “la mulți ani” apropiaților cu ocazia zilei onomastice, le propunem următoarele sugestii de felicitări, urări și mesaje.

Mesaje religioase și urări de Sfinții Mihail și Gavril

Arhanghelul Mihail, înger al adevărului şi al dreptăţii, să-ţi stea alături mereu, la bine şi la greu, să-ţi lumineze calea şi să-ţi arate destinul. La mulţi ani Mihai/Mihaela!

De ziua numelui tău, îţi doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să te copleşească şi să strălucească în calea ta către fericire. La mulţi ani!

Fie ca sfântul ce te protejează să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri.

„La mulţi ani! Îngerii să-ţi călăuzească paşii şi Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă!”

„La mulți ani, fericire, împacare sufletească, flori, iubire, sănătatea te palească, prietenii să nu te uite și să ai bucurii multe!”

De ziua ce-ţi surâde-n prag/ De-i porţi frumosul nume/ Eu îţi doresc tot ce-i mai drag/ Şi mai frumos pe lume!

Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta!

De Sf. Mihail şi Gavril, fie ca cei dragi să te înconjoare în căldura sufletelor lor într-o zi magică, iar fericirea să te ia in braţele ei în acest moment special!

La mulţi ani şi fie ca Sfântul al cărui nume îl porți să te călăuzească mereu!

„Azi fiind o mare sărbătoare, Sfinții Mihail și Gavriil și ziua numelui tău, primește din partea mea multe urări de bine, fericire, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor!”

„Fie ca din această zi Sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Multă sănătate şi un sincer La mulţi ani!”

„Îngerul Gavril, înger al Bunei Vestiri, să îţi călăuzească paşii Gabriel/Gabriela şi să ai parte de o zi la fel de frumoasă ca tine „La mulţi ani!”

„Îngerul Mihail să îţi călăuzească paşii, să îţi aducă bucurie în suflet şi să fie întotdeauna cu tine! La mulţi ani!”

Felicitări scurte pentru sărbătoriți

Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani, Gabi!

Fie ca sfinții ce te protejează să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi frumoasă!

Ne gândim cu toții la tine și pentru că astăzi este o zi importantă, îți urăm un sincer „La mulți ani!”.

Îmi doresc ca ziua de azi să îți aducă cât mai multă bucurie, la fel de multă ca cea pe care o emani celor din jur. La mulți ani, Mihai!

La mulţi ani şi sper ca drumul tău în viaţă să fie pavat numai cu bucurii şi împliniri!

Îți transmit toate gândurile de bine și îți doresc sănătate și la mulți ani fericiți!

Îți doresc o zi memorabilă, cu râsete și bună dispoziție! La mulți ani!

Îți doresc să ai o zi plină de distracție și veselie! La mulți ani și la cât mai multe momente speciale!

Urări de Sfinții Mihail și Gavril pentru familie

urări de Sfinții Mihail și Gavril

„La mulți ani, de Sfinții Mihail și Gavril! Să ai parte de multă sănătate, bucurii, împliniri și să te bucuri de această zi frumoasă mereu!”

„Cineva acolo sus te iubeşte, cineva aici jos ţine tare mult la tine. La mulţi ani!”

„Cu ocazia sărbatorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi să ai parte numai de zile senine şi însorite!”

„Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu iți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări și să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani, Mihai!”

„De Sfântul Mihail, fie ca cei dragi să te înconjoare cu caldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!La mulți ani!”

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfinţii Mihail şi Gavril!

„De Sfinţii Mihail şi Gavril, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare. La mulţi ani!”

„De ziua numelui tău cele mai frumoase dorințe să devină realitate. La mulți ani, Gabriel!

„De ziua numelui tău, îţi doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să te copleşească şi să strălucească în calea ta către fericire. La mulţi ani!”

Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani, Gabi!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Mesaje și urări de Sfinții Mihail și Gavril pentru prieteni

„De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească măcar jumatate din dorinţele pe care o să ţi le pui!”

„Dragă Mihai / Mihaela / Gavril / Gabriel / Gabriela, de ziua numelui tău îți dorim un sincer La Mulți Ani, să ai parte de mulți bani, sănătate și voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!”

„Felicitări cu ocazia acestei zile. Îti urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Mihai /Mihaela/Gavril /Gabriel/Gabriela!”

„Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La mulți ani!”

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

Cele mai citite articole

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui!

„Gabriel(a) te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți urez un cer senin, un soare strălucitor, fericire deplină și tot ceea ce este mai pur și mai luminos. Fie ca această sărbătoare să-ți aducă în dar realizarea tuturor visurilor.”

„La mulţi ani, de Sfinţii Mihail şi Gavril! Să ai parte de multă sănătate, bucurii şi împliniri cât cuprinde şi să te bucuri de această zi frumoasă mereu!”

„La mulți ani ! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața .Fie-vă viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să țină o viață!”

Mesaje scurte pentru prieteni de Sfinții Mihail şi Gavril

„Fie ca Sfinții ce te protejază să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi minunată!”

„Sper ca ziua numelui tău să îți aducă multe motive de a sărbătorii. La mulți ani, Mihai!”

„Ziua numelui să-ți fie plină de realizari și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani!”

La Mulți Ani! Îți urez impresii frumoase care să alunge melancolia, pasiune și iubire care să trezească cele mai bune calități din tine, noroc în viață care pur și simplu să te amețească!

Să ai o călătorie în viață interesantă și fericită. Ești cel mai cinstit om pe care-l cunosc. Fie ca bunătatea ta să rămână neschimbată. La mulți ani, Mihai!”

Soarele strălucește mai puternic în această zi în semn de La Mulți Ani pentru persoana minunată care își serbează ziua de nume astăzi!

La Mulți ani și să ne bucurăm împreună de cele mai frumoase momente în viață!

La mulţi ani plini de fericire şi împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!

Să trăieşti o mie de ani şi încă o viaţă, să petrecem, să bem până dimineaţă.

Sub tavan de stele, Şi cu bani şi fără bani, Într-un miez frumos de noapte, lumea-ţi spune La mulţi ani!

De ziua numelui tău cele mai frumoase dorinte să devină realitate. La multi ani, Gabriel!

O zi frumoasă și o viață plină de bucurii! La mulți ani, Gabriel!

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele! La mulți ani, Mihai!

Dragă Gabriel, de ziua numelui tau îți dorim un sincer La Mulți Ani, să ai parte de mulți bani, sănătate și voie buna. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!

Mesaje clasice și felicitări de Sfinții Mihail şi Gavril

urări de Sfinții Mihail și Gavril

„Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieții tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii să-ți împodobească viața și să-ți vezi împlinite toate dorințele. La mulți ani, Mihaela!”

„Zâmbeşte şi s-aveţi parte de toată distracţia şi emoţia specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare şi prietenie.”

„Ziua numelui să-ți fie plină de realizari și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani!”

Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La Multi Ani!

Fie ca sfintii ce te protejază să-ţi aducă mult noroc, fericire si împliniri. Să ai o zi minunată!

De ziua numelui tău şi în orice altă zi îţi urez să ai parte de momente speciale, cu bucurii şi să rămâi cu multe amintiri plăcute. Să ai o zi excelentă!

Astăzi este o zi specială pentru tine iar tu ești special(ă) pentru noi în fiecare zi. Îți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!

Să primești flori de ziua ta și să înveți de la fiecare floare să iubeșți, să strălucești, să aduci bucurie și sărbătoare! La mulți ani!

Bucură-te de fiecare clipă, zâmbește, fii fericit/ă și amintește-ți un lucru: azi e ziua ta specială, așa că trăiește-o la maxim! La Mulți Ani!

Visele de azi să devină realitate, speranțele de mâine împliniri, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu. La mulți ani!

O zi din an este a ta și este cea mai frumoasă zi. Să te bucuri de ea împreună cu cei dragi. La mulți ani!

La mulți ani Mihai, Mihaela, Gabriel, Gabriela

Îți doresc să știi ce cauți în viață,să-ți dai seama când ai găsit ce ai nevoie și să ai norocul de a păstra ceea ce te face fericit/ă. La mulți ani!

De ziua ta îți doresc să fii înconjurat/a de prieteni, să asculți muzica ta de suflet, să lumineze orașul în jurul tău! La mulți ani!

Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de sănătate, un veac plin cu bani și un tradițional La Mulți Ani.

Atât de multe urări, atât de multe zâmbete, multe memorii, dar prea puține cuvinte pentru o zi atât de importantă. La mulți ani!

„Cineva acolo sus te iubeşte, cineva aici jos ţine tare mult la tine. La mulţi ani!”

În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei, pentru că porţi numele unui sfânt îţi urez multă sănătate şi fericire!

La mulţi ani şi fie ca Sfântul al cărui nume îl porți să te călăuzească mereu!

La multi ani Sf Mihail si Gavril – Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La mulți ani de ziua numelui!

În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei vă urez multă sănătate și fericire! La mulți ani!

Să fii mereu tânăr și cu același spirit vesel. Viața să-ți ofere momente minunate și bucurii nemaiîntâlnite. La mulți ani fericiți.

Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasa mereu! La mulți ani!

Fie ca ziua de azi să te învăluie de bucurii și să ai parte de liniște alături de cei dragi! La mulți ani!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului La mulţi ani!

Sperăm că v-au plăcut urările noastre de Sfinții Mihail și Gavril! Tu ce felicitare îi trimiți persoanei dragi?

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa