Cele mai inspirate felicitări, mesaje și urări de Crăciun

de WTA.ro

V-am pregătit o colecție specială cu cele mai frumoase felicitări, mesaje de Crăciun și urări de „la mulți ani”, realizată pentru sărbătorile de iarnă din acest an. Crăciunul, numit și sărbătoarea familiei, reprezintă prilejul în care  toți membrii familiei se reunesc și se bucură de momentele petrecute împreună. Este perioada în care se aprinde focul ospitalității în casă și al iubirii în inimile noastre. De asemenea, este un bun moment pentru a transmite  gândurile noastre bune celor dragi.

Mesaje clasice de Crăciun și urări de la mulți ani

”Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!”

Cu colinde de Crăciun, vă doresc un an mai bun și cu dragostea creștină, să primiți în dar lumina, zurgălăi de flori de gheață, mult noroc s-aveți în viață. La Mulți Ani cu Sănătate!

Credința face orice posibil, speranța ne dă putere să continuăm, dragostea face ca orice să fie frumos. De Crăciun, vă urez să le aveți pe toate! Crăciun Fericit și Sărbători Fericite!

Învaţă să culegi din fiecare Crăciun sfinţenie, bucurie, lumina pe care să o împarti tot anul cu cei dragi! CRĂCIUN FERICIT!”

Lumina Nașterii Lui Iisus se întinde de la o casă la altă, de la o inimă la alta, iar căldura și bucuria Crăciunului ne aduce pe toți mai aproape! Crăciun Fericit!

Dragostea înseamnă spiritul Crăciunului. Nu uita că Dumnezeu ne iubește atât de mult, încât ni l-a dăruit pe fiul Său. Sărbători pline de lumină și credință!

Cele mai frumoase mesaje creștine de Crăciun

„Fie ca Naşterea Domnului să va lumineze sufletele şi casa, sa aveţi parte de sănatate, belşug şi fericire!”

Cete de îngeri să coboare în casa voastră și să vă aducă vestea cea mare, iar cel ce s-a născut, să vă umple casa cu pacea și binecuvântarea sa. Crăciun fericit!

Un plânset a trezit întreaga lume. O naștere a schimbat istoria. O viață a făcut diferența. Fie ca cel născut în iesle să vă umple inimile de bucurie.

De sfintele Sărbători să deschidem ușa pentru oaspeți dragi și inima pentru speranță, bucurie și lumină. Să fim mai buni și să privim înainte cu încredere, știind că dacă avem credință, drumul din fața noastră va fi presărat cu împliniri.

Minunatele nopți ale Crăciunului, colindelor și datinilor strămoșești să vă găsească la ceas de bucurie alături de oaspeții cei dragi. Vă doresc tot binele, gândurile bune și curate să vă însoțească pretutindeni, fericirea și succesul să vă fie mereu alături!

Dulce amăgire, Zile rupte parcă dintr-o povestire, O lume-n alb strălucitor, Fulgii cad încet din râsul unui nor, Pe geamul înghețat, pictura cristalină Tablou cu flori de gheață fină…. E frig, dar ce frumos Ne încălzim cu un colind voios. În suflete-i căldură, în jur o frumusețe și clinchete de sănii cu ritmuri prea răzlețe, E un peisaj de iarnă cu brad împodobit, E un Craciun cu daruri de-mpărtit, Iar noi datori rămânem în pace să-l primim și liniste, iubire la toți să împărțim!

E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi tie. Dăruieşte din toata inima si deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasă-ti sufletul să renască si trăieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.

Cele mai inspirate urări de Crăciun pentru familie

urări de Crăciun

„Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarna să vă umple inimile de bucurie și sufletele de liniște. Crăciun Fericit!”

„Sărbători Fericite în jurul pomului de iarnă și în mijlocul celor dragi!”

„Fie ca sărbătorile de iarna sa vă aducă bucuria Crăciunului prin speranța, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste.”

„În prag de sărbători, cu pacea, lumină și căldură în suflet, vă doresc sa aveți parte de zile minunate, de un Moș Crăciun darnic și bun. Crăciun fericit și La multi ani!”

„Sărbători fericite cu bucurii  alături de cei dragi! Să vă găsească Moșul cu masa bogată și sufletul curat!”

„Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă liniște, căldură și armonie în suflet. Crăciun fericit și un An Nou plin de împliniri!”

Cu mult drag ne gândim la voi, acum în preajma sărbătorilor. Vă doresc din tot sufletul, SĂRBĂTORI FERICITE, toate dorinţele să vi se împlinească!

Gândurile mele se îndreaptă către voi de Sărbători. Mi-ați fost alături de-a lungul anului și vreau să vă doresc să aveți un Crăciun minunat, cu bucate alese și clipe multe alături de cei dragi. La mulți ani!

Sunteți cele mai importante persoane din viața mea. Vă mulțumesc pentru tot și mi-aș dori din tot sufletul să fim împreună de Sărbători. Vă îmbrățișez cu drag și vă urez Sărbători Fericite!

Din lumina sărbătoririi nașterii Domnului Iisus și din speranța ce însoțește Noul An, gânduri bune și urări de sănătate și bucurii tuturor!

Farmecul zilelor de Crăciun să te însufleţească şi să-ţi lumineze toată fiinţa! Bucură-te de adevărata semnificaţie a acestei sărbători alături de toţi cei pe care îi iubeşti!

Sfintele Sărbători de Crăciun să vă aducă fericire câta poate moşul să ducă, bucurie, cât pot spiriduşii să care şi multă dragoste: câta pot renii să zboare!

Felicitări de Crăciun și urări de la mulți ani pentru părinți

„M-ați ținut de mână și m-ați învățat cum să împodobesc primul meu pom de Crăciun. Astăzi decorez bradul și mi-aș fi dorit sa fiți lângă mine. Va urez din suflet Crăciun fericit!”

„Crăciun fericit pentru cei mai buni părinti din lume! Va mulțumesc că ați fost alături de mine de fiecare data când am avut nevoie. Crăciun fericit, mamă și tată!”

„Un gând bun, o inima curată, un zâmbet pe a voastră față, vorbe de duh și pace în suflet este tot ce vă doresc de sărbatori și în anul care vine! ”

„Când eram mică, îmi doream cele mai frumoase daruri de la Moș Crăciun. Acum știu ca cele mai importante cadouri nu stau împachetate frumos sub brad, ci sunteți voi. Sărbători fericite! Vă îmbrațișez cu drag. ”

Cele mai citite articole

„Dragii mei părinți, voi mi-ați luminat viața și mi-ați arătat drumul cel bun! Vă mulțumesc din suflet pentru sfaturi și pentru dragostea pe care mi-ați oferit-o! Sărbători magice! ”

„Fie ca fulgii de zăpadă să cadă ușor peste inima voastră și să vă aline dorul de mine. Un Crăciun plin de bucurii!”

Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiţi fericiţi de sărbători, acum şi în anii următori, dragi părinţi!

„Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi însuflet, să vă aducă împlinire, iubire şi fericire. Sărbători fericite!”

„Moş Crăciun bate la uşă, scoate mâna din mănuşa şi vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad şi langă foc să vă umple de noroc. Crăciun fericit!”

Urări de Crăciun pentru prieteni și cunoștințe

Pe la ferestre cad steluţe, iar pe foc sunt sărmaluţe, bradul e împodobit, moşul e din nou grăbit, atmosfera de bucurie iata ca şi Craciunul vine. Crăciun Fericit!

Să vină Crăciunul şi toţi clopoţeii din brad să-ţi cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea şi speranţa de care ai nevoie! Crăciun fericit!

Crăciunul este despre reîntregirea familiei și reîntâlnirea cu prieteni dragi. Este momentul ideal să apreciem dragostea din viața noastră, despre care credem, de multe ori, că ni se cuvine. Fie ca aceste sărbători de iarnă să îți umple inima de dragoste și binecuvântare.

De Crăciun eşti invitatul meu: ne batem cu bulgări, facem un om de zăpadă ca să îţi treacă supărarea… o să pierzi cu siguranţă. Ne punem dorinţe în timp ce ne uităm spre cer şi fulgi de nea ni se topesc uşor pe faţă. Crăciun fericit!

În pragul sărbătorilor de iarnă, să aveţi în casă bogăţie, bunăstare, pace în suflet şi sănătate. Crăciun fericit!

Anul care vine să îţi aducă speranţa unui nou început, energia necesară pentru a-ţi împlini toate obiectivele, înţelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care ţi le oferă şi pe acel cineva care să te facă să zâmbeşti.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, îţi doresc o vacanţă plină de linişte, odihnă, pace sufletească şi împlinire. Fie ca de Crăciun să ţi se îndeplinească toate dorinţele, iar anul nou să te surprindă alături de cei pe care îi iubeşti.

Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi. Crăciun fericit!

Sărbătorile de Crăciun şi de Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La mulţi ani!

Mesaje deosebite de Crăciun pentru copii

urări de Crăciun

Dragul meu copil, e sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi ţie. Dăruieşte din toată inima şi deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste şi fericire. Lasă-ţi sufletul să renască şi trăieşte fiecare zi ca pe un dar nepreţuit.

Cu mult drag ne gândim la voi, acum, în preajma sărbătorilor. Vă dorim din tot sufletul sărbători fericite, toate dorinţele să vi se împlinească!

Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială: copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile si retrăieşte miracolul nopţii de Crăciun!

În decorul de iarnă, se apropie Crăciunul. Lasă-l, iubitul nostru copil, să-ți aducă magie și împlinirea minunilor, ochii să-ți strălucească de la descoperiri uimitoare, zâmbetul tău fericit să ne lumineze întotdeauna casa, cadourile dorite să te aștepte sub brad, iar viața să-ți dea surprize minunate.

 De Crăciun să vină bucuria! Iar sub bradul îmbrăcat în jucării, să-ți găsești toți prietenii, toate cadourile, toată fericirea. Să zâmbești mai mult și să fii fericit.

Pomul de Crăciun e atât de strălucitor! Așa să fie și ochii tăi! Fie ca magica sărbătoare să te ducă într-o poveste minunată de iarnă. Verifică lista dorințelor, fiindcă astăzi, cu siguranță, se vor împlini! Să fii puternic, respectuos și curajos!

An Nou fericit, omulețul meu mic și iubit! Fie ca anul ce vine să fie bun, minunat, cu multă bucurie. Să ai bună dispoziție, să studiezi bine, prietenii să te respecte și să te aprecieze fără margini! Și îți mai doresc sănătate, mare succes, să ai mai multe zâmbete fericite în viață.

Te felicit, iubita mea fiică, pentru sosirea basmului mult așteptat de Anul Nou. Să fie cu adevărat magic, amabil și vesel. Îmi doresc ca în dimineața devreme, sub bradul de Crăciun, să te aștepte un munte de cadouri, surprize și dulciuri.

Mesaje amuzante de Crăciun

„Moș Crăciun cu barba lungă, sărăcia ți-o alungă și te scoate la plimbare, să dai cu nasu-n ninsoare, ia mai hai și pe la mine că doar ți-o fi numai bine! Iară de nu vei veni, Moșu nu te va iubi și-ți va scrie pe hârtie doar tot ce îți doresc eu ție: „Sănătate și mulți ani, plini de aur și de bani”

„L-am văzut pe Moș Crăciun, cică își facea un drum, mi-a șoptit ceva de tine, dar cum vezi că nu mai vine, mă gândesc că-i tot la mine. Tu așteaptă-l cumințel și de vei dormi nițel, nu cumva să te trezești ca să îl nedumerești, căci bătrânul e cam slab și adesea cade-n cap”

„Cioc! Cioc! Cioc! Îți bat în poartă, sunt eu Moșul cel pe-o roată! Chiar de vin prin telefon și tu nici nu prea ai ton, mă prefac că ești cuminte și îți dau ceva merinde, dar de vei veni la mine, te vei simți și mai bine!”

„E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară…prin zăpadă Moşul zboară? …Ni se trage de la vin…”

„Să ai un Crăciun Fericit și să trăiești în Sărbătoare, să-ți miroasă a brad în casă și a bani în buzunare!”

„În ziua de Crăciun când te îndopi cu porc şi sarmale şi n-ai timp nici să suspini…eu am să-ţi aduc aminte că nu e bine să consumi excesiv sare, zahăr si grăsimi.”

Dragă Moșule, anul acesta îmi doresc un cont gras și un corp slab. Te rog să nu le amesteci, așa cum ai făcut anul trecut. Mulțumesc!

„Anul acesta, Crăciunul a fost anulat. Este vina ta, pentru că i-am spus că ai fost cuminte și a murit de râs!”

Dacă ți-au plăcut felicitările și mesajele prezentate, trimite-le și prietenilor tăi! Tu ce alte urări de Crăciun folosești?

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa