Cele mai cunoscute felicitări, mesaje și urări de Anul Nou si Revelion

de WTA.ro

Am pregătit o colecție cu cele mai inspirate mesaje și urări de Anul Nou.

Aceste urări reprezintă ocazia de a-i bucura pe cei din jur și de a le transmite gândurile noastre bune.

Fie că optezi pentru urările clasice fie alegi o urare amuzantă, îți punem la dispoziție o listă cu cele mai frumoase mesaje pe care să le folosești la trecerea dintre ani.

Mesaje clasice și urări de Anul Nou

„E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani !”

Mult belşug şi sănătate să-ţi ofere Noul An! Multă dragoste în viaţă şi s-aduni ban după ban!”

„La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.”

„Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!”

„La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!”

„Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul an ce a trecut, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un AN NOU FERICIT!”

„Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai înalte realizări.”

„Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani!

„Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. LA MULŢI ANI!”

„Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinească şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!

Mesaje și urări de Anul Nou pentru părinți

Dragii mei părinţi voioşi, eu vreau să fiţi bucuroşi, vreau ca noul an să vă aducă, sănătate multă, multă şi belşug ca să v-ajungă!

„Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieţi numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca la sfârşitul volumului să-l citiţi cu bucurie. Un An Nou fericit!

Dragii mei, pentu toate momentele frumoase care au fost şi care urmează să vină, în pragul noului an vă mulţumesc şi îmi reînnoiesc legătura de suflet cu voi. La mulţi ani!

Tată bun, mamă iubită, Azi e ziua potrivită, Să vă spun ce vă doresc, Să v-arăt cât vă iubesc. Vă doresc întâi de toate, Un an nou cu sănătate, Voie bună, trai uşor, Bucurie şi mult spor. La mulţi ani!

Mult belșug în casă, pâinea mai gustoasă, datorii puține în anul care vine. Pace-n inimi, rod bogat, bucurie, gând curat. Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspirații și plin de succese. La mulți ani!

„Vă doresc atâtea clipe fericite câţi fulgi de nea într-o iarnă ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace şi liniste în suflet şi cu multă dragoste în inimă.”

Un An Nou, un nou început… Uitaţi ce a fost rău, bucuraţi-vă de ce a fost bine! Vă urez din inimă să aveţi un an bun, norocos şi fericit. La Mulţi Ani!

Pentru vremurile bune, recunoştinţă. Pentru cele rele, multă speranţă. Pentru fiecare zi, o dorinţă. Şi mereu, mereu, fericire. Aceasta este ceea ce vă doresc în noul an. Un an nou fericit! La mulţi ani!

”Vă dorim ca în noul an în care vom intra, să aveţi parte de: 12 luni de bucurii,  52 de săptămâni de pace, 525.600 minute de credinţă şi în final 31.536.000 secunde sub Protecţia lui Dumnezeu. La Mulţi Ani!”

Cele mai inspirate felicitări și urări de Anul Nou

urări de anul nou

„Mult belşug şi sănătate să-ţi ofere Noul An! Multă dragoste în viaţă şi s-aduni ban după ban!”

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

“Fie ca anul care începe să-ţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani”!

“Fie ca iubirea, înţelepciunea, încrederea şi generozitatea să vă călăuzească paşii în noul an! La mulţi ani″!

„Ultima zi din an este întâlnirea între moarte şi viaţă. Omorâm amărăciunile şi clipele urâte şi reînviem iubirea şi înţelepciunea.Un An Nou Fericit!”

Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani!

„Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. Tot ce vă este de folos să se realizeze şi nimic să nu vă înnoureze „cerul” senin al vieţii! Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate.”

“Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!”

“Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus”.

„La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.”

Mesaje deosebite de Anul Nou pentru prieteni

Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierți mult mai ușor, să muncești cu mai mult spor! La mulți ani!

Fie ca bucuria și liniștea aduse de sfintele sărbători să vă însoțească pe tot parcursul anului ce va urma! La mulți ani!

Cele mai citite articole

Un an nou cu sănătate, voie bună, trai ușor, bucurie și mult spor. La mulți ani!

Pentru tradiție și frumos, pentru tinerețe și prietenie, pentru tot ceea ce atingem cu farmecul visului, gândului, speranțelor, așteptărilor, pentru tine un călduros La mulți ani!

Liniște interioară, speranță și dragoste, asta îți doresc eu ție în noul an! Sărbători fericite!

În fiecare picatură a șampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase și călduroase gânduri!

Vine un an plin de posibilități; nu uita că și cele mai nebunești dorințe se pot împlini!

Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce noul an, sunt o familie fericită și prietenii dragi aproape, asta îți doresc. Un an nou fericit!

Fie ca bucuriile și gândurile frumoase ale prezentului să devină amintirile frumoase ale viitorului. Un An Nou excepțional!

Acum că roata timpului a mai țesut încă un an, iar cristalele fulgilor de nea întregesc magia sărbătorilor, să ne bucurăm alături de cei dragi nouă, de minunea vieții, de darurile moșului și să așteptăm încrezători clipele viitorului! La mulți ani!

Astăzi se mai termină un an, un an care pe cineva l-a făcut fericit, pe cineva invers, cineva nu vrea să se termine – iar cineva abia așteaptă. Și cum nu ar fi acest an pentru tine, îți doresc ca anul următor să fie mai bun! Să fie mai bogat în împlinirii, mai înalt în aspirații și plin de succese cu mari și frumoase realizări. La mulți ani!

Mesaje inspirate la trecerea dintre ani

urări de anul nou

„A mai trecut un an …Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit.. Fii mândră că ai rămas acelaşi suflet cald.”

„Fie ca spiritul sărbătorilor de iarnă să pătrundă în casa şi în sufletul tău şi al tuturor celor dragi ! Iubirea, bucuria, înţelepciunea şi generozitatea să vă fie călăuză în noul an ! În speranţa unui an mai bun, vă trimit o boare de sănătate, un strop de încredere şi fericire! La mulţi ani!”

„Anul nou bate la uşă, răul facă-se cenuşă, bucurii şi sănătate ,Domnul să vă dea de toate, şi când nici nu vă gândiţi, să fiţi şi mai fericiţi! La Mulţi Ani!”.

Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în bratele-i pline de căldură şi duioşie, iar norocul să te urmeze oriunde…Anul ce a venit să te ajute să descoperi minunea unei vieţi împlinite…LA MULŢI ANI!

Descoperă, învață cu adevărat să crezi în frumos, trăiește sentimentul de împreună, alături de cei dragi! La Mulți Ani!

Fie ca anul care vine să însemne pentru tine o nouă treaptă pe care o urci. Îți doresc o viață împlinită și fericită! La mulți ani!

Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranță, în jos cu înțelegere și în sus cu recunoștință! Sărbătoarea Crăciunului să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii și împliniri! La mulți ani!

Descoperă, învață cu adevărat să crezi în frumos, trăiește sentimentul de împreună, alături de cei dragi!

Trăiește un adevarat pastel de iarnă, cu valuri de ninsoare. Ascultă-ți vocea sufletului, alungă frigul din el, fii deasupra liniștei creată de dansul fulgilor de nea. Sărbători fericite și un An Nou de poveste!

Urări de Anul Nou pentru persoana iubită

Dragă soție, sărbătoarea de Anul Nou să-ți ofere sănătate puternică, să-ți aducă momente de bucurie și o bunăstare de neuitat, să-ți dea liniște ție și întregii noastre familii. Fie ca toate gândurile și visele tale să devină realitate.

 În noaptea de Revelion, să intre în casa ta sănătatea, fericirea și dragostea. Fie ca tu să fii mereu împlinită, să simți pe deplin dragostea mea, să ai multe clipe haioase în viață!

Sărbători fericite, iubito! Voi avea mereu grijă de tine! Tu să renunți la deznădejde și suferințe. Zăpada albă să-ți umple sufletul cu puritate și lumină, iar Anul Nou să-ți ofere bucuria vieții!

De sărbătorile de iarnă, vreau ca șampania să scânteie în paharul tău și râsul dulce să-ți răsune toată casa. Mult succes și toate bucuriile lumii!

În noul an, vreau să păstrăm dragostea și afecțiunea noastră, să ne bucurăm de întâlnirile noastre și de fericirea de a fi împreună. Să avem parte de credința în minuni și credința într-un basm. Și să crească impulsul emoțional dintre noi!

Draga mea, An Nou fericit pentru tine! Fie ca Dumnezeu să-ți protejeze cu blândețe inima bună și să-ți ofere o călătorie lungă, veselă și fericită a vieții.

Mesaje amuzante de Anul Nou

„Previziuni meteo de revelion: prevăzut o furtună de pupici şi îmbrăţişări…te sfătuim să închizi umbrela şi deschide inima. La Multi Ani şi un An Nou Fericit!”

„Te-ai gândit unde petreci Revelionul? Să nu uiţi să iei cu tine: voia bună, lumina în gand şi veselia de altă dată!

„Ho Ho Ho, aţi văzut un ren maro? Sau un spiriduş în bleu? S-aveţi Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sănătate, La Mulţi Ani (şi la mulţi Bani)!”

„Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este, noul an”!

„Momentele speciale ale sfârşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!”

La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casă plină de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriţi şi… sus paharul!!!

Viaţa e o luptă pe care o purtam zi de zi. Mai şi pierzi, mai şi câştigi, dar daca nu te dai bătut vei avea cele mai mari satisfacţii! La Mulţi Ani! Un an plin de satisfacţii!

În contul tău, la bancă numită Viaţa, am depus o urare pentru 365 de zile de fericire, sănătate, dragoste şi bucurii! Bucura-te atunci când îl vei goli! La Mulţi Ani!

Un bătrânel cu chipul drag va veni la voi în prag. Să nu-l goniţi, e Moş Ajun şi vă aduce-un an mai bun! La mulţi ani!

Se iau 12 luni,
Se curăţă bine de amar, ura şi invidie.
Se găteşte apoi un An Nou cât mai curat şi mai luminos posibil…
La Mulţi Ani cu multă iubire!!!

„Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”

Sper că au fost pe placul tău felicitările și urările prezentate! Tu ce urări de Anul Nou folosești în mesajele tale către cei dragi?

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa