Cele mai frumoase și inspirate felicitări și urări de Paște

de WTA.ro

Pentru voi am pregătit cele mai inspirate felicitări, mesaje și urări de Paște atât tradiționale, creștine cât și haioase. Acestea pot fi trimise familiei, prietenilor și cunoștințelor în noaptea de Înviere și în zilele de Paști.

Învierea reprezintă cel mai important eveniment din calendarul religios și baza pe care se susține credința creștină. Paștele a oferit oamenilor speranța mântuirii și a vieții veșnice, prin sacrificiul lui Iisus Hristos. Lumina Învierii de la Sfântul Mormânt din Ierusalim se aprinde o singură dată pe an, numai la Paștele ortodox.

Transmite spiritul acestei sărbători sfinte cu persoanele dragi, trimițându-le cele mai speciale felicitări și urări de Paște.

Felicitări clasice de Paște

Paștele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoişte în fiecare primăvara. Fie ca promisiunea de Paște sa îţi umple inima de pace si bucurie! Paște fericit!

În noaptea Învierii, când clopotele bat, cu lumânări aprinse, cu sufletul curat, să spunem împreună HRISTOS A ÎNVIAT! Paște fericit!

Copacii care cresc, florile care înfloresc si păsările care canta suav, îmi şoptesc ca Paștele e aici și iți doresc multă căldură în suflet, presărată cu fericire! Paște fericit!

Sa vă bucure Dumnezeu, să vă dea sănătate, să fiţi împreună cât mai mult timp, iar bucuriile să țină la distanță toate necazurile! Paște Fericit!

Învierea Domnului să-ți umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase și inima de iubire ! HRISTOS A ÎNVIAT!

Paștele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoişte în fiecare primăvara. Fie ca promisiunea de Paște să îţi umple inima de pace și bucurie! Paște fericit!

Copacii care cresc, florile care înfloresc și păsările care cântă suav, îmi şoptesc că Paștele e aici și îți doresc multă căldură în suflet, presărată cu fericire! Paște fericit!

Sa vă bucure Dumnezeu, să vă dea sănătate, să fiţi împreună cât mai mult timp, iar bucuriile să țină la distanță toate necazurile! Paște Fericit!

Fie ca Sfantă Sărbătoare de Paște să vă coboare în suflet minunea Învierii. Multă căldură, pace și liniste în suflet. Hristos a Înviat!

Un gând curat, un miel împănat, un ou înroșit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS VA ÎNVIA!

Dumnezeu să vă ofere un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas și un răspuns la fiecare întrebare. Paște fericit!

Să te protejeze îngerii, tristeţea să o uiţi, bunăstarea sa te înconjoareă și Dumnezeu să te binecuvânteze mereu. Paște Fericit!

Cele mai frumoase mesaje creștine și urări de Paște

Lumina Sfintei Învieri sa pătrundă în sufletul si in inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!

Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea și pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa și să vă aducă renaşterea credinței, speranței, bucuriei cu bunătate şi căldură în suflete! Hristos a Înviat!

Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzească sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţă, iertare.  Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi.

E-n somn de salcii un vis de rastignire, /E plâns de miei și plaiuri cu verdeață,/Hristos să vă aducă lumina/În noaptea renunțării la moarte pentru viață.

Noaptea Sfântă a Învierii

Hristos a înviat! Sărbătoarea Învierii Domnului binecuvântată de lumina sfântă să aducă sentimente calde, bogăţie sufletească şi bunăstare într-un ou înroşit de iubire şi într-un cozonac delicios precum voia bună.

Un înger blând din cer coboară, Se roagă-n taină, apoi zboară. De-acolo sus el ne trimite: Un zâmbet blând, o rază caldă Şi trei cuvinte: Hristos a Înviat!

Noaptea Sfântă a Învierii să vă lumineze sufletele pentru a fi mai buni, mai curaţi, mai înţelegători şi mai apropiaţi de Dumnezeu! Un Paşte fericit alături de cei dragi!

Fie ca Sfintele Sărbători să ne facă viaţa mai frumoasă, casa mai bogată şi masa înbelşugată. Fie ca Învierea Mântuitorului să ne facă să aducem lumină, căldură şi iubire în suflet.

Învierea Domnului să vă sporească sănătatea și belșugul, să vă împlinească gândurile și speranțele. Paște Fericit!

În noaptea învierii, când clopotele bat, eu îţi doresc din suflet „Hristos a înviat!”.

Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!

Cele mai inspirate mesaje și urări de Paște pentru familie

urări de Paște

Fie ca sfintele sărbători de Paști să vă aducă lumină și liniște sufletească. Să vă vegheze îngerii iertării și frumoasa primăvară să vă intre în suflet.

Fie ca sărbătorile pascale să vă găsească alături de cei dragi, în armonie și înțelegere. Să vă bucurați de minunea învierii și a iubirii, să vă intre lumina în case și în viață. Paște fericit.

Sărbători frumoase, căldură și dragoste. Învierea să vă aducă mii de minuni, milioane de bucurii și dragoste infinită.

Clopotele Învierii să vestească o primăvară frumoasă, încărcată de bucurii și de speranțe, energie nouă și lumină caldă. Vă dorim din suflet să aveți parte de minuni și să prețuiți momentele frumoase alături de cei pe care îi iubiți.

Iepurașul urecheat are cozonac de dat, ouă de încondeiat și lumina de vegheat. Ocupat cum este el, tot îti scrie-un bilețel, să-ți spună din suflețel să te bucuri de Prier.

Fie ca urările să vi se întoarcă înzecit! Să vi se întoarcă dragostea, gândurile bune și fiecare lucru minunat pe care îl faceți, să vă fie cei dragi alături și să vă bucurați de lumina învierii împreună.

Pastele este o mareata promisiune prin care Domnul ne aduce in preajma renasterii noastre in fiecare an. Fie ca promisiunea Pastelui sa iti umple inima cu pace si bucurie!

Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit!

Iisus a venit pe lume pentru a ne darui viata, astfel incat fiecare dintre noi sa se bucure de clipele de traire de pe pamant si de vesnicia din ceruri.

Mesaje scurte și urări de Paște pentru apropiați

Sărbători senine și pace în suflet!

Fie ca Lumina Sfântă a Învierii să vă călăuzească!

Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul și în inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii lui Iisus!

Credința face totul posibil, dragostea face totul ușor. Paște fericit!

Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă și un răspuns la fiecare întrebare!

Cele mai citite articole

…astăzi fii înțelegător, fii alături de cei dragi, fii cel care le iartă pe toate, fii în sentimentul Paștelui.

Sunt zile când trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă și mai deschisă, când lumina sfântă coboară în casele și în inimile noastre…
PAȘTE FERICIT!

Să-ți fie viața pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui miel, colorată ca un ou de Paști și luminoasă ca Ziua învierii!

Ou înroșit, miel rumenit, cozonac mărit, Paște fericit!

Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!

O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primavară şi al tău! Paşte fericit!

Dincolo de petreceri, de cadouri și zile libere se află adevarata semnificație a Paștelui. Îți doresc liniște, dragoste, bucurie… de sărbători și tot restul anului!

A sosit clipa mult aşteptată a liniştii, împăcării, bucuriei şi binecuvântării sufletului. Să lăsăm o clipă totul şi să mulţumim Domnului pentru tot ce ne-a dăruit.

Și de va fi sa vină Iisus, Din ceruri înapoi la noi, E semn c-a înviat credința, C-a înviat ce-i bun în noi. Paște fericit!

Hristos a înviat!

În noaptea Învierii, când clopotele bat,/Cu lumânări aprinse, cu sufletul curat,/Să spunem împreună… Hristos a înviat!

E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume nouă, în păcat că uiţi să ierţi ce-i de iertat chiar de HRISTOS A ÎNVIAT!

În noaptea de înviere clopotele bat,/Iar eu iti spun cu drag: Hristos a Înviat!

Iisus să îți ierte păcatele, lacrimile Maicii Domnului să îți spele necazul din suflet, lumina Învierii să îți readucă speranța. Hristos a înviat!

Cunoaștem viața pentru că El a cunoscut moartea. Simțim bucuria pentru că El a simțit tristețea. Suntem liberi pentru că Hristos a înviat! Sărbători fericite!

Taina învierii… ce nu am da să o primim,/Doar prin iertare și iubire o găsim,/Un gând curat și luminat, afară clopotele bat,/Hristos a înviat!

Cu lumânări aprinse şi sufletul curat sa spunem împreună HRISTOS A INVIAT!

Paște Fericit! Iubește, iartă, cum EL te-a învățat, Crede și uită tot ce-ai îndurat. EL ți-e lumina, căci EL te-a creat. Să nu uităm, numai EL ne-a salvat, Hristos a înviat!

Ce am greșit – să ne fie iertat, ce am iubit – sa ne lumineze calea, ce am sperat – să se realizeze, ce am sacrificat – să nu simtă durere, ce vrem să devenim – să ne fie pus în suflet din Sufletul Inegalabil al Lui Christos, ca să renaștem în bucurie! Christos a Înviat!

Învierea este un act divin ce dă o nouă existență firii noastre. Un fapt care ne privește pe noi, ne este dată să o dobândim și s-o înțelegem. Fie ca astfel să devenim mai curați și mai buni… Hristos a Înviat!

Felicitări și urări de Paște pentru prieteni

urări de Paște

”E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit. Hristos a înviat!”

”Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!”

”Fie că sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări! Paște fericit!”

”Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de căldură cum numai tu ştii să fii! Paște fericit!”

”Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire! Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paște fericit!”.

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.

Hristos a înviat! Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire!

Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!

Urări de Paște și felicitări haioase

Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!

Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat!

Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate.

Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!

Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari!

Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Înviat!

16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou PAŞTE FERICIT!

Umblă veste-n tot oraşul / Cum că vine iepuraşul / Să v-aducă pe-nserat / Paşte bun şi Luminat!

Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.

“Să paştem cât de mulţi, să paştem toţi de-o dată, chiar dacă iarba nu-i legală, măcar e tolerată.”

Sperăm că au fost pe placul tău mesajele și urările de Paște prezentate! Tu ce felicitări trimiți celor dragi?

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa