Mesaje de Sfântul Ilie – Felicitări și urări pentru sărbătoriți

de WTA.ro

Mesaje de Sfântul Ilie – Felicitări și urări pentru sărbătoriți

Vă propunem o colecție cu cele mai inspirate mesaje, felicitări și urări de Sfântul Ilie.

  • Data la care se sărbătorește: 20 Iulie
  • Nume săărbătoriți: Ilie, Iliuță, Lică, Ilieș, Ilinca

Pe 20 iulie, în fiecare an, creștinii ortodoxi celebrează Sfântul Ilie. Pentru cei care au numele de Ilie, Iliuță și alte nume derivate, este motiv de sărbătoare.

Marele proroc Ilie este cel făcător de minuni și aducător de ploi în perioadele secetoase și a primit darul de la Dumnezeu de a deschide și închide Cerurile. Este cunoscut faptul că este aducător de ploaie și are puterea de a provoca furtuni puternice.

Pentru familie, prietenii și cunoștințe care sărbătoresc ziua numelui în această zi, vă prezentăm câteva mesaje, idei de felicitări și urări de Sfântul Ilie.

Felicitări și urări de Sfântul Ilie pentru familie

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

Cu ocazia zilei de nume, îţi doresc un munte de sănătate, o mare de iubire şi un ocean de fericire!

Se spune că iubiții sunt ca luna, iar frații ca stelele. Eu am observat că cerul poate arăta bine fără lună, dar niciodată fără stele, adică fără tine. La mulți ani!

E o zi când sufletul tău trebuie să învingă orice urmă de tristeţe şi să fie deschis pentru a primi cele mai frumoase momente. Este ziua numelui tău şi-ţi urez La Mulţi Ani!

Se sărbătoreşte cel mai mare făcător de minuni şi aducător de ploi în vreme de secetă. Îţi doresc să învingi orice furtună şi să ai un cer senin! La mulți ani!

Adierea vântului lin al acestei zile frumoase de vară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor, iar sufletul să-ţi rămână deschis către calea fericirii şi împlinirii eterne. La mulţi ani!

De ziua numelui tău, îţi doresc să-ţi fie bine, să ai noroc, fericire şi sanatate şi să ţi se îndeplineasca toate dorinţele. La mulţi ani, Ilie!

Azi, de ziua numelui, îţi urez şi eu să fii iubit şi să ai parte de tot ce îţi doreşti. La mulţi ani!

Îţi urez La multi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Ilie pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

Să-ți dea Domnul sănătate, Judecată înțeleaptă, Viață lungă pământească, Ce dorești să se-împlinească!

De ziua ce-ţi surâde-n prag şi-i porţi frumosul nume, eu îţi doresc tot ce-i mai drag şi mai frumos pe lume! La mulţi ani!

Mesaje pentru membrii familiei

Bucură-te de fiecare moment, zâmbește, fii fericit și amintește-ți un lucru: azi e ziua cea mai specială din an așa că traiește-o la maxim! La Mulți Ani, soția mea!

Astăzi, fiind o zi frumoasă și știind că-i ziua ta, în parfumul dimineții țin a te felicita. La Mulți Ani de Sfântul Ilie, tată!

Toate florile din lume pentru tine Mama! Să ai o zi superbă și să te bucuri de ziua numelui tău la fel cum aceste flori se bucură de lumina soarelui. La mulți ani!

Să primești flori de ziua ta… Să înveți de la fiecare floare să iubești, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sărbătoare… La mulți ani, mamă!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sfântul Ilie cât mai frumoasă, dragi bunici!

Adierea vântului lin al acestei zile frumoase de vara să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor iar sufletul să-ți rămână deschis către calea fericirii și împlinirii eterne. La mulți ani de Sfântul Ilie, iubita!

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani, sora mea!

Fie ca florile iubirii să-ți împodobească viața și să-ți vezi împlinite toate dorințele. La mulți ani de ziua numelui, draga mea soră!

Felicitări cu ocazia acestei zile. Sper să ai parte de cât mai mult noroc, bucurii și mai multe zâmbete în viață. La Mulți Ani, tata!

Pentru ca astăzi este o zi speciala pentru tine, mă alătur si eu celor ce-ti doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții, multa sănătate, si Dumnezeu sa te călăuzească si sa orânduiască totul cum este mai bine pentru tine! La mulți ani!

Urări de Sfântul Ilie – Mesaje pentru prieteni

Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!

De ziua numelui tău, iți dorim tot binele din lume, noroc, bucurii, sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani Ilie!

În această zi, când numele tău este celebrat, se sărbătorește cel mai mare făcător de minuni și aducător de ploi în vreme de secetă, Sfântul Ilie. Îți doresc să învingi orice furtună și să rămâi în orice moment un cer senin!

Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, Să ai în viață numai flori, noroc și bucurie! La Mulți Ani!

Un ocean de sănătate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Și un sincer: „La mulți ani Ilie!”

La Mulţi Ani, Iliuța! Sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale.

Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul şi de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viaţă. La Mulţi Ani!

Cu ocazia sărbătorii Sfântului Ilie, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

Îţi doresc că toate lucrurile bune şi frumoase să te copleşeaşcă şi să strălucească în calea ta către fericire. La mulţi ani!

Dumnezeu să-ţi dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri şi multă iubire.

Urări de Sfântul Ilie – Mesaje de la mulți ani

urări de Sfântul Ilie

La mulți ani, plini de fericire si de împliniri! Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta!
Ne gândim cu toții la tine și pentru că astăzi este o zi specială îți urăm un sincer La mulți ani!

Felicitări cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani!

Cele mai citite articole

Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ți dea un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și multă iubire! La mulți ani!

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Ilie cât mai frumoasă!

Să ai parte numai de împliniri, iar viața să îți fie o eternă sărbătoare! La mulți ani!

Felicitări cu ocazia acestei zile. îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani!

De ziua numelui tau, îți doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să te copleșească și să strălucească în calea ta către fericire.

La mulți ani, Ilie, Iliuță, Lie, Ilies, Iliuta, Eliade, Eliana, Ilinca. Multă sănătate și numai bucurii!

Să primești flori de ziua ta… Să înveți de la fiecare floare să iubești, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sărbătoare… La mulți ani!

Îți urez La mulți ani, dragul meu prieten,  pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Ilie pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

Fie ca această zi să-ţi deschidă poarta unui viitor plin de succese. La mulţi ani!

Mesaje de Sfântul Ilie – Felicitări pentru colegi

Bucură-te de fiecare clipă, zâmbește, fii fericit și amintește-ți un lucru: azi e ziua cea mai specială din an așa că trăiește-o la maxim!

Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiţi un călduros „La mulţi ani”, multă sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi. La mulţi ani!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Îţi dorim să ţi se îndeplinească toate dorinţele. Sănătate şi numai bucurii!

Îți doresc ca de ziua numelui tău să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viață. La Mulți Ani!

Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul şi de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viaţă. La Mulţi Ani!

În această zi, când numele tău este celebrat, se sărbătoreşte cel mai mare făcător de minuni şi aducător de ploi în vreme de secetă, Sf. Ilie. Îţi doresc să învingi orice furtună şi să rămâi în orice moment un cer senin!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire ţi un sincer La Mulți Ani! Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Urăm și noi tuturor celor ce sărbătoresc de Sfântul Ilie, multă sănătate și noroc în viață! La mulți ani!

Sperăm ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sfântul Ilie cat mai minunată!

Adierea vântului lin al acestei zile frumoase de vară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor, iar sufletul să-ţi rămână deschis către calea fericirii şi împlinirii eterne. La mulţi ani!

Urări de Sfântul Ilie în versuri

urări de Sfântul Ilie

De ziua ta, prietene Ilie,
Urările acestea îţi trimit solie:
Să-ţi fie viaţa presărată cu noroc şi fericire,
Şi visele-ţi s-ajungă întotdeuna la-mplinire.

A vieţii minunată drumeţie,
Să-ţi scoată numai baftă-n drum, Ilie,
Spre năzuinţa ta să te avânţi cu semeţie.
Mulţi ani cu sănătate, bucurie!

La mulţi ani şi la mulţi bani, Ilie,
Norocul să îţi fie-n viaţa tot mereu făclie,
Să-ţi lumineze calea-n dragoste şi avuţie,
Iar fericirea pururea să-ţi fie-n ospeţie.

Astăzi e ziua ta, Ilie,
O zi ce-o iau drept garanţie,
Că oameni de nădejde mai sunt pe astă lume.
Asemeni ţie, din nume ei îşi fac renume.

Să ne trăieşti cu numele, Ilie,
Să-ţi dăruiască viaţa numai veselie,
Ca miezul verii, caldă inima să-ţi fie,
Să fii iubit de toţi, acum şi în vecie.

Mesaje clasice de Sfântul Ilie

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sfântul Ilie cât mai frumoasă!

Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul și de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viață! La Mulți Ani!

Să-ți dea Domnul sănătate, Judecată înțeleaptă, Viață lungă pământească, Ce dorești să se-împlinească!

Urăm și noi tuturor celor ce sărbătoresc de Sfântul Ilie, multa sănătate și noroc în viață!

Îți doresc ca de ziua numelui tău să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viață și îți urez un sincer La Mulți Ani!

Îți doresc să ai parte de o zi de nume minunată și să știi că ești și vei fi mereu iubit/ă de toți prietenii tăi. Cu drag…,

Îți urez la mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Ilie pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, Să ai în viață numai flori, noroc și bucurie! La Mulți Ani!

Fie ca din aceasta zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate! La mulți ani!

 Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani!

Sperăm că au fost pe placul tău mesajele prezentate! Tu ce urări de Sfântul Ilie trimiți persoanelor dragi?

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa