Vânt și precipitații mixte în Moldova/Cum se circulă pe drumurile naționale

de WTA.ro

DRDP Iași transmite că în această dimineață circulația se desfășura normal, fără evenimente cauzate de starea carosabilului sau a vremii.

Cerul este acoperit, cu ploi slabe în județul Botoșani, precipitații mixte (lapoviță) în județele Iași și Vaslui și ninsori slabe, în rest. Viteza vântului variază între 15 – 20 km/h (Botoșani) și 30 – 40 km/h (Suceava), cu viscol la sol în zona Rădăuțiului.

Temperatura aerului în această dimineață înregistra valori cuprinse între -3°C (Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava) și 2°C la Iași, Botoșani și Bacău.

sursa foto: DRDP Iași

Cele mai citite articole

Carosabilul este umed cu porțiuni de zăpadă frământată în strat de 0-1 cm în județul Suceava (DN 18 – Iacobeni – Cârlibaba), umed cu porțiuni de zăpadă viscolită frământată de 2-3 cm în zona Rădăuți (SV), în rest, carosabilul este umed, cu porțiuni uscate în județele Neamț, Bacău și Vrancea.

Pe timpul nopții, la nivelul DRDP Iași s-a acționat cu 115 autoutilaje și s-au răspndit 519,5 tone material antiderapant. În prezent, pe raza DRDP Iași se acționează cu 106 autoutilaje

Citiți și Cod GALBEN în Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Cele mai citite articole