Veste bună: Ionel Arsene anunță când vom avea sistem de testare pentru coronavirus la Neamț

de WTA.ro

Veste bună: Ionel Arsene anunță când vom avea sistem de testare pentru coronavirus la Neamț

Președintele Consiliului Județean Neamț vine cu o veste bună pentru nemțeni. Dacă inițial se vorbea de un termen de 4 săptămâni pentru obținerea sistemului de testare pentru coronavirus la Neamț (click aici), Ionel Arsene și echipa de la CJ Neamț au reușit să scurteze timpul de așteptare până pe 3 aprilie.

Astăzi, s-a semnat contractul de achiziție pentru sistemul real-time PCR și a kit-ului pentru detecția COVID-19. Termenul de livrare este 3 aprilie 2020.

Așa cum știți, am alocat de la bugetul Consiliului Județean 3 milioane de lei pentru Spitalul de Urgență Piatra-Neamț, bani extrem de necesari pentru achiziția de medicamente și echipamente medicale.

Cele mai citite articole

Fac tot ce ține de mine ca om și președinte de Consiliu Județean să găsesc cele mai bune soluții pentru a-i feri pe nemțeni de epidemie, de complicațiile ei, pentru a ține situația sub control!

Trecem printr-o perioadă foarte grea și fac apel la cetățeni să respecte sfaturile specialiștilor și îi rog pe angajații din sănătate să își unească forțele, astfel încât populația să depășească această criză!.
Voi lupta cu toate forțele pentru protejarea nemțenilor!”
, a declarat Ionel Arsene.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa