Vezi aici trei lucruri pe care să le introduci în decorul casei tale!

de WTA.ro

Te-ai săturat de același aspect plictisitor al casei tale? De aceiași  pereți lipsiți de viață și personalitate? Dacă ți-ai pus aceste întrebări până acum poate ar fi cazul să faci o schimbare în casă ta și acest articol a picat la tanc că să-ți arate care ar fi cele mai  eficiente și la îndemână practici că să-ți transformi căminul întru-unul de care să fii cu adevărat mândru și să te bucuri de el în fiecare zi.

Iată cele mai bune trei sfaturi pentru casă ta

1.     Ciment decorativ interior

 Acest material se potrivește oricărui tip de încăpere fiind extrem de ușor de aplicat și la fel de ușor de întreținut. Nu trebuie să-ți faci griji în privința petelor, murdăriei sau chiar desenelor caraghioase făcute de cei mici, întrucât se curată foarte simplu cu o cârpă umedă. Cei de la Novacolor-romania.ro ți-au pregătit o gama largă de ciment decorativ pentru interior, de unde vei găsi, cu siguranță, ceva pe placul tău. Astfel, vei vedea cum pereții din încăperile casei tale se vor căpăta un cu totul alt aspect.

2.     Plante

Cele mai citite articole

Dacă ești iubitor de flori și plante în general, ai putea să iei în considerare un aranjament floral serios. Plantele susțin aspectul sănătos al casei tale și dau senzația de aer curat și energie pozitivă în căminul tău. Atât cele mari în ghiveci  cât și cele mai mici pot fi așezate unele lângă celelalte dând naștere unui decor cu adevărat admirabil. Ficuși, cactuși, orhidee sunt printre cele mai râvnite plante, dar desigur că la acestea se pot adaugă și altele în funcție de preferințele tale. Acestea dau foarte bine pe balcon, în colțul bucătăriei sau în living dar și pe pervazul dormitorului. Le mai poți așeza la ușa de la intrarea principala, atât în exterior cât și în interior dar trebuie să fii atent la ce temperaturi minime rezistă plantele respective pentru că nu vrei să înghețe și să se usuce.

3.     Diverse corpuri de iluminat

 Lumina joacă un rol esențial în orice casă și spune multe despre oamenii și obiceiurile lor. Corpurile de iluminat au devenit în ultima vreme obiectul unor designuri foarte ingenioase. Așa că dacă ești dispus să faci o mutare îndrăzneață te poți orienta către niște lămpi sau candelabre extravagante și impunătoare. De asemenea poți instala fel de fel de lumini de tip pendulă sau lustre. Printre preferate se numără instalațiile cu LED din moment ce vin într -o sumedenie de culori vii și dau un aspect de poveste oricărei încăperi. Doar imaginează-ți atmosfera casei tale într-o seară oarecare în față televizorului cu luminile stinse și doar câteva lumini calde aprinse undeva acolo doar cât să dea acea imagine de poveste.

Așadar, de acum ține de tine să te orientezi cum vrei să arate casă ta, astfel încât să te simți în ea așa cum mereu ți-ai dorit și să fie locul unde toți prietenii tăi vor să se adune în fiecare seară de meci sau film. Te poți ghida în funcție de sugestiile de mai sus dar bineînțeles și după alte surse și, cu siguranță, vei aprecia rezultatul.

Sursă foto: Pixabay.com

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa