Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi, poziție fermă față de încercarea de îngenunchere și defăimare a Spitalului Județean Suceava: Prea ușor s-au omis lucrurile bune, iar unii s-au folosit de perioada aceasta nefastă pentru a-și regla conturile sau a-și spăla rufele murdare la televizor

de WTA.ro

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi, a adoptat, marți, o poziție fermă față de încercările de îngenunchere și defăimare a Spitalului Județean de Urgență Suceava arătând că din cauza mediatizării îndelungate, s-a propagat o stare de anxietate, ale cărei efecte pot fi devastatoare cu pierderea echilibrului, încrederii sau renunțarea.

Vă prezentăm integral opinia exprimată de viceprimarul Lucian Harșovschi:

„Despre Spitalul Județean de Urgență din Suceava s-au spus multe, mai ales în ultima perioadă, încercându-se, parcă, îngenuncherea/defăimarea acestei instituții.

Din păcate, s-au mediatizat prea mult greșelile sau slăbiciunile unor oameni, greșeli care au dus la nașterea unei situații fără precedent!

Am înțeles cu toții situația și, cu ajutorul unor oameni mai buni sau poate mai disciplinați, o vom scoate la capăt. Prea ușor s-au spus vorbe dure și prea ușor s-au aruncat blamări. Prea ușor s-a dat uitării lupta pe care au dus-o cei din Consiliul Județean pentru dotarea și modernizarea unității medicale. Prea ușor s-au omis lucrurile bune, iar unii s-au folosit de perioada aceasta nefastă pentru a-și regla conturile sau a-și spăla rufele murdare la televizor. Din cauza mediatizării îndelungate, s-a propagat o stare de anxietate, ale cărei efecte pot fi devastatoare: pierderea echilibrului, încrederii sau renunțarea.

Se putea întâmpla oricui și oriunde, însă noi am fost de data aceasta cei vizați. O să trecem și peste asta, pentru că știm că vom deveni mai puternici.

Vedem cum, din nefericire, tot mai multe spitale din România nu reușesc să evite infectarea medicilor și a pacienților, deși acum beneficiază de echipamente și capacități de testare mult mai bune decât am avut noi, cei de la Suceava, având la dispoziție și mai multe săptămâni pentru a evita o situație similară cu cea de la noi. Panica este acum principalul inamic al nostru.

Ura și denigrarea nu ajută la nimic, mai ales acum, când sunt destui cei care ne arată cu degetul! Trebuie să fim uniți, mai uniți ca niciodată, pentru că doar împreună vom putea învinge această epidemie!

Cele mai citite articole

Vreau să îi asigur pe cei care nu au renunțat și continuă să lupte pentru viețile sucevenilor, de tot sprijinul, aprecierea și recunoștința și îi îndemn pe toți sucevenii să facă la fel!

Lupta nu a încetat, continuă, acum poate mai mult decât niciodată.

Marea majoritate a medicilor și a altor profesioniști din domeniul sănătății continuă această luptă.

Și totuși, încă este nevoie de personal la Spitalul Județean.

Avem nevoie de oameni dedicați, profesioniști, avem nevoie de oameni puternici, care nu renunță ușor!

Suceava nu este singură! Suceava este a sucevenilor solidari și responsabili!”.

Viceprimarul a postat și fotografii care arată diferența între cum arăta SJU Suceava în urmă cu 12 ani când era în subordinea Ministerului Sănătății și cum arată după modernizarea continuă de când a fost preluat de Consiliul Județean Suceava.

The post Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi, poziție fermă față de încercarea de îngenunchere și defăimare a Spitalului Județean Suceava: Prea ușor s-au omis lucrurile bune, iar unii s-au folosit de perioada aceasta nefastă pentru a-și regla conturile sau a-și spăla rufele murdare la televizor appeared first on NewsBucovina.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa