VIDEO Accident provocat de un buzoian care trebuia să fie izolat la domiciliu

de WTA.ro

vlcsnap-2020-03-22-14h33m30s248

Un tânăr întors din Franța, care ar fi trebuit să se afle în autoizolare la domiciliu, a ieșit cu mașina pe străzile din Buzău și a provocat un eveniment rutier care putea avea urmări deosebit de grave. După o coliziune cu un alt autovehicul, acesta s-a oprit în contorul de gaze al unei policlinici.

* Pompierii, polițiștii și ambulanțierii sosiți la accident au aflat în timpul intervenției că șoferul părăsise perimetrul de izolare unde se afla de vineri.

Accidentul a avut loc în jurul prânzului. Ajuns în intersecția cu Bulevardul Nicolae Titulescu, tânărul aflat la volan nu a acordat prioritate unui autoturism Hyundai condus în regim prioritar dinspre strada Transilvaniei.

Impactul a fost violent. Opelul a fost proiectat chiar în cutia de gaze a Policlinicii 23 August, moment în care o țeavă s-a rupt. ”Nu a schițat frână, nu a schițat nimic. A venit cu viteză și după impact m-a sucit”, a declarat cel de-al doilea șofer implicat în accident.

Cele mai citite articole

Șoferul nevinovat, pompierii, polițiștii și ambulanțierii au aflat în timpul intervenției că tânărul s-a întors vineri din Franța și trebuia să fie izolat la domiciliu.

Mama lui le-a spus domnilor polițiști că băiatul ei trebuia să stea închis în casă, după ce a venit din Franța. S-a certat cu prietena lui și de aceea a fugit de acasă. Pobabil se gândea la iubita lui când a produs accidentul”, spune șoferul nevinovat.

Pe lângă sancțiunile la Codul Rutier, șoferul vinovat de producerea accidentului va fi penalizat și pentru pentru zădărnicirea combaterii bolilor contagioase.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa