VIDEO: Acte de vandalism în centrul Sibiului – Doi tineri filmați în acțiune

de WTA.ro

Imagini greu de explicat în centrul Sibiului. Doi adolescenți au fost filmați în timp ce vandalizau un cititor de carduri  aflat la intersecția străzilor Ghe. Lazăr și Cetății.

Unul dintre tineri a fost filmat pe 16 februarie. Din imagini se vede clar cum lovește dispozitivul digital cu o bâtă. Băiatul îi aplică mai multe lovituri și se uită mereu în jurul său, ca să vadă dacă este văzut de trecături. Apoi pleacă, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Vineri, pe 28 februarie, același cititor de carduri este din nou vandalizat. Un al doilea adolescent îl lovește cu piciorul și trage de el până când îl demontează.

Filmările au fost trimise la Poliția Locală și la Inspectoratul Județean de Poliție pentru a-i identifica pe cei doi, în vederea recuperării prejudiciului.

Cele mai citite articole

Acte de vandalism

Acte de vandalism: În data de 16 și respectiv 28 februarie cititorul de carduri de la intersecția străzilor Gh. Lazăr și Cetății a fost vandalizat de doi tineri. Filmările au fost trimise la Poliția Locală și la Inspectoratul Județean de Poliție pentru a-i identifica pe cei doi în vederea recuperării prejudiciului.

Slået op af Primăria Municipiului Sibiu i Mandag den 2. marts 2020

 

Cele mai citite articole