VIDEO Anuțul făcut de Gheorghe Roman: Vom avea bazin olimpic de înot la Mediaș

de WTA.ro

Primarul Mediașului, Gheorghe Roman a fost prezent astăzi, 18 ianuarie 2020, la sediul PNL din Sibiu alături de vicepremierul Raluca Ţurcan.

În cadrul unei conferințe de presă, primarul Mediașului a vorbit despre deblocarea unor fonduri importante pentru dezvoltarea orașului. Municipalitatea medieșeana a câștigat un proiect de aproximativ 120 de milioane de euro pentru construirea noilor blocuri de tip ANL.

Mai mult decât atât, Primarul Mediașului a vorbit și despre un proiect vechi a orașului, construirea unui bazin de înot ultra modern.

”Am reușit să convingem guvernul că după foarte mulți ani, Mediaşului merită blocuri de tip ANL. Avem susținerea companiei Naționale de Investiții pentru a promova un proiect vechi a Mediașului, construirea unui bazin de înot, avem de asemenea terenuri de sport prinse în programul național de investiții. Guvernul a deblocat fondurile pentru cei care au lucrat cu programul Național de dezvoltare locală.” a spun Gheorghe Roman, primarul Mediașului.

Cele mai citite articole

Vicepremierul Raluca Turcan – conferintă de presă si declaratii la Sibiu

Vicepremierul Raluca Turcan si primarul Mediasului, Georghe Roman – conferintă de presă si declaratii. Detalii pe www.orademedias.ro

Gepostet von Ora de Mediaș am Samstag, 18. Januar 2020

Source

Cele mai citite articole