VIDEO ATENȚIE, medieșeni – Transportul în comun din Mediaș va fi redus de miercuri

de WTA.ro

Luni, 23 martie 2020, a avut loc la sediul Primăriei Mediaș o conferință susținută de către primarul și viceprimarul municipiului.

Edilul șef a anunțat convocarea de îndată a unei ședințe extraordinare a Consiliului Local, care se va desfășura marți, 24 martie 2020, având pe ordinea de zi unul din cele mai importante proiecte, mai exact reducerea numărului de curse efectuate de SC Meditur SA.

”Reducerea substanțială a numărului de curse efectuate de către S.C. Meditur S.A. pe raza municipiului Mediaș și în satul aparținător Ighișul Nou, începând cu data de 25 martie 2020, ora 5.30, program care va fi respectat pe toată durata stării de urgență. Se ține cont de programul de lucru al angajatorilor din oraș care încă își desfășoară activitatea în această perioadă. În același timp, au fost sistate cursele spre și dinspre market-urile de la ieșirea din oraș, primarul municipiului îndemnându-i pe medieșeni să se aprovizioneze de la magazinele de cartier, pentru a evita deplasările lungi.” menționat Gheorghe Roman, primarul Muncipiului Mediaș.

LIVE VIDEO Noi măsuri referitoare la pandemia de coronavirus – Anunțul primarului Gheorghe Roman. Detalii pe www.orademedias.ro

Cele mai citite articole

Gepostet von Ora de Mediaș am Montag, 23. März 2020

 

Source

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa