Video! Cea mai ticăloasă afacere a administrației Hurdubae! Primarul și-a bătut joc de tecuceni păcălindu-i că va construi un Spital Regional la Tecuci.

de WTA.ro

Povestea uneia dintre cele mai mari golăneli politice îi are ca personaje principale pe șefii PSD Tecuci, senatorul FALIMENT Daniel Butunoi și Pămpălăul Hurdubae, și este presărată cu amănunte picante: tinere atrăgătoare, băuturi alcoolice plătite din bani publici, un consistent dosar la DNA pe numele primarului, contracte cu dedicație de miliarde de lei, impuneri ale Curții de Conturi.

 La doar patru luni de mandat, în octombrie 2016, primarul Tecuciului, agentul de asigurări Cătălin Hurdubae, se lăuda că va construi un Spital Regional la Tecuci de 20 milioane de euro și va amenaja un Centru pentru bătrâni de 5 milioane euro. Astăzi, la trei ani și jumătate de la declarațiile pompoase, tecucenii pot constata că Pămpălăul a realizat ZERO centimetri de Spital Regional și ZERO centimetri de Centru pentru persoane vârstnice.

Asta este ceea ce se vede! Ceea ce este la suprafață! Este ceea ce vor șmecherii să știți!

Ceea ce nu se vede, adică amănuntele și dedesubturile afacerii ticăloase, vor fi publicate în serial într-o anchetă jurnalistică pe telegraf-expres.ro

Cele mai citite articole

Pentru început, iată ce debita Hurdubae cu trei ani și jumătate în urmă. Într-o conferință de presă organizată la Tecuci, cât și într-un amplu intreviu dat cotidianului Viața Liberă, Pămpălăul susținea că va construi pe 12 hectare de teren de la fostele unități militare un megaproiect denumit Spital Regional Tecuci, care urma să deservească aproximativ 200 de mii de locuitori din municipiu și comunele limitrofe.

Ceea ce doar câteva orașe din țară visau să aibă, Hurdubae promitea cu o nonșalanță ieșită din comun: o superconstrucție cu heliport, 110 saloane dotate cu 350 de paturi și aparatură modernă. Bașca, conform declarațiilor lui Hurdubae, aici urmau să fie comasate și Stația de Ambulanță, toate dotările ISU cât și Spitalul de Copii. Mai mult, primarul plusa, anunțând că în locul actualului Spital Anton Cincu va ridica un Centru pentru Asistența Bătrânilor, în care va investi 5 milioane de euro. Vezi video de mai jos!

Sigur, vă întrebați cum de Pămpălăul (specialist în inaugurarea scărilor de incendiu) a susținut în fața tecucenilor astfel de scenarii aproape științifico-fantastice pentru Tecuci. Răspunsul îl veți afla în următoarele zile pe telegraf-expres.ro

Vom reveni!

The post Video! Cea mai ticăloasă afacere a administrației Hurdubae! Primarul și-a bătut joc de tecuceni păcălindu-i că va construi un Spital Regional la Tecuci. appeared first on Telegraf-expres.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa