VIDEO Direcția 5 ajunge la Tulcea în cadrul turneului național „Povestea noastră – 30 de ani“

de WTA.ro

Fanii Direcției 5, indiferent de vârstă, sunt așteptați la Tulcea pe 27 februarie, la concertul aniversar al formației. Acesta se ține la Teatrul „Jean Bart“, începând cu ora 19.30, biletele fiind deja puse în vânzare pe site-urile și în casieriile autorizate.

Ajunsă la o performanță mai puțin întâlnită în România – 30 de ani de existență pe scenă, trupa Direcția 5 are de spus o poveste și ca să ajungă la toți cei care le apreciază și le fredonează cântecele, a plecat într-un turneu național. Tulcea este și ea pe lista orașelor unde artiștii vor urca pe scenă și vor cânta versurile deja cunoscute, dar și melodii noi.

„Avem de spus o poveste, povestea celor 30 de ani, a discurilor noastre, a cântecelor care au intrat în casele dumneavoastră și în viața voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacții artistice și a celor 30 de ani norocoși, că muzica noastră v-a plăcut.

Cele mai citite articole

Vă mulțumim pentru tot și numele turneului nostru se leagă perfect cu titlul cântecului nostru: “POVESTEA NOASTRĂ”.

În acest turneu aducem pe scenă cântece care v-au bucurat în toți acești ani plus unele noi-nouțe, pe care, dacă avem noroc, le veți iubi,“ au transmis membrii formației Direcția 5.

Concertul are loc în data de 27 februarie, începând cu ora 19.30 la Teatrul „Jean Bart“ din Tulcea. Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate online pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco și în rețeaua iabilet.ro/retea, precum și în casieria Centrului Cultural „Jean Bart“

Cele mai citite articole