VIDEO Femeie filmată în timp ce își însușește un portofel găsit în fața unei farmacii

de WTA.ro

VIDEO Femeie filmată în timp ce își însușește un portofel găsit în fața unei farmacii

UPDATE   Din informațiile noastre, am aflat că o femeie ce fusese anterior la farmacie uitase portofelul pe pervazul din fața unității. Ea a depus o sesizare la Poliție, iar oamenii legii fac cercetări pentru identificarea suspectei care și-a însușit portofelul.

Pe rețelele de socializare a fost distribuit un filmuleț în care protagonistă este o femeie care pleacă de la o farmacie atât cu rețeta cât și cu un portofel. Pe imaginile filmate cu o cameră de supraveghere se observă cum două persoane, un bărbat și o femeie, stau la rând în fața unei farmacii din Cartierul Sud din Focșani. Femeia observă un portofel în fața geamului farmaciei și așteaptă momentul potrivit să-l poată lua. Bărbatul din fața ei pleacă de la farmacie după ce își ia medicamentele, însă se întoarce după câteva secunde, căutând, parcă, un lucru pierdut. Să fi fost portofelul? Femeia îl ”acoperă” cu corpul, astfel că portofelul nu este vizibil. Apoi, mai cere niște explicații farmacistei, la geam, și, după ce ia din nou hârtia, se apleacă discret și pune mâna pe portofel, pe care îl ”maschează” cu documentul respectiv. Pleacă, apoi, liniștită, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic deosebit. Oamenii care au văzut imaginile așteaptă ca cei care recunosc ”personajul” să anunțe în cel mai scurt timp posibil. ”Oameni buni, să facem un gest de omenie, poate o recunoașteți pe această ,,doamnă”, care și-a însușit un portofel la farmacia din stația din sud din Focșani. Să facă bine să aducă portofelul la farmacie. Rușine să-i fie, că oricum va fi găsită.”, spun oamenii pe Facebook. Potrivit celor care au distribuit imaginile, înregistrarea a fost făcută săptămâna trecută.

Cele mai citite articole

Oameni buni sa facem un gest de omenie poate o recunoasteti pe aceasta ,,doamna,, care si a insusit un portofel la farmacia din statie din sud din Focsani. Sa faca bine sa aduca portofelul la farmacie. Rusine sa i fie ca oricum va fi gasita.

Publicată de Gabriela Miron pe Duminică, 19 aprilie 2020

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa