VIDEO FOTO – Sibiul este una din cele mai dezvoltate zone din România

de WTA.ro

Judeţul Sibiu este în top cinci cele mai dezvoltate zone din România, spune directorul general al ADR Centru, Simion Creţu. Sibiul este la concurenţă cu Braşovul, privind investiţiile în dezvoltare.

Sibiul este pe locul 4-5 în topul celor mai dezvoltate zone din România

„Sibiul este o zonă dezvoltată, mă refer la nivelul României. Cea mai dezvoltată zonă din România este Bucureştiul, (…) după aceea este Clujul, Timişoara, şi pe locul 4-5 vin judeţele Braşov şi Sibiu care sunt cam la acelaşi nivel de dezvoltare, dar care pentru viitor au un potenţial de dezvoltare mare”, a declarat marţi, directorul general al ADR Centru, Simion Creţu. Acesta a explicat că zona din centrul României, în care este şi Sibiul se bucură de o infrastructură mai bună decât cea din restul ţării. „Deci noi suntem în continuare avantajaţi de infrastructura care se dezvoltă în această regiune, să zicem, acum suntem numărul unu în ţară în ce priveşte atât autostrăzile, cât şi linia ferată, amândouă coridoarele pan europene trei prin regiunea noastră şi încă zona va rămâne atractivă până când nu se deschide Moldova şi Sudul”, a adăugat directorul general al ADR Centru, Simion Creţu.

Cele mai citite articole

Discutam acum la sediul Consiliului Judetean Sibiu cu aproape 100 de cetateni interesati de fondurile europene atrase in dezvoltare, ale caror rezultate se vad in proiecte finalizate sau care sunt in curs de implementare, din mediul rural sau urban. Raspundem si celor interesati de fondurile nerambursabile din urmatoarea perioada de finantare, sau celor care vor sa afle despre proiectele ce asigura dezvoltarea resurselor umane.

Slået op af Europe Direct Regiunea Centru i Tirsdag den 18. februar 2020

Cele mai citite articole