VIDEO Gheorghe Roman: ”Proiectele Mediașului uitate în sertarele miniștrilor”

de WTA.ro

Primarul Municipiului Mediaș, Gheorghe Roman a vorbit la emisiunea ”Interviuri pe față”, realizată de către colega noastră Delia Puscă despre obiectivele orașului nostru în anul 2020.

Edilul șef al Mediașului este dezamăgit de faptul că proiectele orașului au fost uitate în sertare de către miniștrii României. Încă de anul trecut, parcurile din Mediaș au intrat într-un amplu proiect de reabilitare.

Municipalitatea medieșeană dorește ca locurile de joacă din oraș să fie când mai moderne, iar copiii să fie în siguranță.

”Noi am început un program de reabilitare a parcurilor din toate cartierele. Oamenii au primit foarte bine amenajarea parcurilor, acest program continua şi în anul 2020. Urmează să modernizăm parcul din cartierul Vitrometan, după care vom veni și în alte zone. Dorim sî amenajăm toate locurile de joacă și cât mai multe spații verzi.” a declarat edilul șef al Mediașului, Gheorghe Roman.

În următorii ani, la Mediaș cablurile vor dispărea. S-ar putea intruduce prin pământ cablurile

”Există o astfel de intenție unde modernizăm anumite sectoare. În unele zone din oraș am început să renunțăm la trotuarele din asflat și le pavăm. Vreau să începem cu un cartier pilot în privința cablurilor în pământ, iar acel cartier va fi Vitrometan, fiind cel mai mare. Ne propunem să modernizăm în totalitate acest cartier. Proiectele Mediașului sunt uitate în sertarele miniștrilor” a mai adăugat Gheorghe Roman.

Cele mai citite articole

''Interviuri pe Față'' cu Delia Pușcă � – Invitat este GHEORGHE ROMAN, primarul municipiului Mediaș

''Interviuri pe Față'' cu Delia Pușcă ? – Invitat este GHEORGHE ROMAN, primarul municipiului Mediaș

Gepostet von Ora de Mediaș am Mittwoch, 29. Januar 2020

Source

Cele mai citite articole