VIDEO/Incendiu puternic de vegetație. Au ars aproximativ șase hectare

de WTA.ro

Aproximativ șase hectare au ars într-un incendiu de vegetație care a izbucnit, în această seară, pe raza localității Axente Sever. La fața locului au intervenit pompieri din cadrul ISU Sibiu sprijiniți de membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al localității. 

ISU Sibiu a intervenit, în această seară, pe raza localității Axente Sever cu un echipaj de pompieri militari pentru localizarea și lichidarea unui incendiu care se manifestă la vegetația uscată. Aceștia sunt sprijiniți de membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al localității.

Cele mai citite articole

„Intervenția promptă a salvatorilor sibieni a condus la lichidarea incendiului fără ca acesta să se propage la vecinătăți. Cauza probabilă de producere a acestui eveniment a constituit-o utilizarea focului deschis în spații deschise, cetățenii efectuând igienizarea terenurilor prin arderea vegetației uscate, fără a respecta normele de apărare împotriva incendiilor, iar suprafața totală de ardere a fost de aproximativ șase hectare vegetație uscată”, transmit reprezentanții ISU.

WhatsApp Image 2020-04-04 at 22.05.28

Post-ul VIDEO/Incendiu puternic de vegetație. Au ars aproximativ șase hectare apare prima dată în Turnul Sfatului Online.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa