VIDEO Licitație publică pentru extinderea transportului public în comun electric la Mediaș

de WTA.ro

Vineri, în jurul amiezii, primarul Mediașului, Gheorghe Roman a făcut o videoconferință de presă referitoare la lucrările de investiție din această perioadă cât și despre Ordonanța Militară numărul 8 care a intrat în vigoare luni seară.

” În toată această perioadă atenţia mea şi a colegilor mei din administraţia locală se îndreaptă preponderent către situaţia provocată de epidemia cu noul Coronavirus şi implementarea cât mai rapidă şi eficientă a noilor măsuri transmise prin ordonanţele militare emise. În acelaşi timp ne gândim serios la impactul pe care această situaţie extrem de gravă îl are asupra economiei, la ceea ce putem face pentru a ne reveni cât mai repede din punct de vedere economic după trecerea crizei.” Sunt convins că proiectele pe termen lung şi mai ales cele finanţate din fonduri europene reprezintă o soluţie viabilă. Astfel, mă bucura faptul că în această săptămână am lansat licitaţia pentru atribuirea contractului pe fonduri europene de modernizare, reabilitare și extindere a sistemului de transport public electric din municipiul Mediaş. Valoarea totală a investiţiei este de peste 57 de milioane de lei (57.178.530)” spune Gheorghe Roman.

Conferință de presă la Primăria Mediaș. Detalii www.orademedias.ro

Primarul Gheorghe Roman a făcut noi declarații referitoare la Ordonanța Militară nr. 8 și despre lucrările de investiții din această perioadă. Detalii pe www.orademedias.ro

Cele mai citite articole

Gepostet von Ora de Mediaș am Freitag, 10. April 2020

Lucrările care vor fi executate prin acest contract sunt: modernizare şi reabilitarea infrastructurii de transport public electric pe o lungime de aproximativ 19 km, extinderea reţelei cu două rute noi însumând peste 14 km.

De asemenea sunt incluse și lucrări de reabilitare și modernizare a trei poduri și a unui pasaj, situate pe ruta mijloacelor de transport în comun. Totodată, contractul prevede construirea de noi stații pentru transportul public, inclusiv dotarea acestora cu camere video și panouri de informare în ceea ce privește timpii de așteptare.

Contractul este acum scos la licitaţie publică, iar termenul de finalizare (a celor 3 etape în care este împărţit) este până la sfârşitul luni mai 2022. Termenul limită pentru depunerea ofertelor de către companiile interesate este de 15 mai 2020. Ne propunem să parcurgem toţi paşii legali şi să începem cât mai repede lucrul efectiv pe acest proiect.

Source

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa