VIDEO – Parcurile, locurile de joacă și terenurile de sport închise în tot Mediașul

de WTA.ro

Parcurile, locurile de joacă și terenurile de sport s-au închis în tot Mediașul. Anunțul a fost făcut miercuri, 25 martie 2020, imediat după intrarea în vigoare a Ordonanței Militare 3, de către edilul șef al orașului, Gheorghe Roman.

”Am dat o decizie pentru interzicerea staționării în parcuri , locuri de joacă, spații de recreere și terenuri de sport aflate în aer liber sau în incintă. Am trimis o adresă către Administrația pieței prin care am solicitat luarea tuturor măsurilor necesare pentru a respecta distanța socială de minimum 1,5 metri dintre comercianți , producători agricoli si cumpărători” spune Gheorghe Roman.

Mai mult decât atât, prin Ordonanța militară 3, s-a modificat și programul autobuzelor și troleibuzelor operatorului SC Meditur SA. Medieșenii care merg la muncă cu transportul public nu au de suferit.

Ordonanța militară 3 – Primarul Gheorghe Roman face noi declarații. Detalii pe www.orademedias.ro

Cele mai citite articole

Gepostet von Ora de Mediaș am Mittwoch, 25. März 2020

”Intuind  măsurile care au fost luate prin Ordonanța militară 3, am modificat deja graficul de transport public al operatorului SC Meditur SA. Acesta este  afișat în stații. Vreau să vă mai informez că în acest moment Spitalul Municipal Mediaș este desemnat de către Ministerul Sănătății și DSP ca fiind Spital Suport pentru pacienți noncoronavirus. Cazurile de coronavirus vor fi preluate de Spitalul Județean Sibiu. Consultațiile din Ambulatoriu (policlinică) au fost suspendate pentru 14 zile, conform ordinului 74527/23.03.2020 al secretarului de stat Raed Arafat.Personalul Spitalului va lucra în ture conform indicațiilor ministerului, pentru a asigura rezerva de personal. Depunem toate eforturile pentru aprovizionarea Spitalului cu materialele de protecție necesare. În final, țin să precizez că aceste măsuri sunt luate nu pentru a îngrădi drepturile democratice ale cetățenilor, ci pentru protejarea noastră, a tuturor, pentru revenirea într-un timp cât mai scurt la starea de normalitate, așa cum o cunoaștem noi. ” spune Gheorghe Roman, primarul Municipiului Mediaș.

Source

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa