VIDEO Primul bărbat sancționat pentru că circula după ora 22.00. Traficul, mai intens în cartiere decât în zona centrală

de WTA.ro

UPDATE 23.25 Continuă acțiunile de verificare. Într-un cartier al Ploieștiului traficul este mai intens decât în zona centrală:

 

UPDATE 23.00 Un bărbat a fost sancționat pentru că circula după ora 22.00 fără a se încadra într-una din situațiile exceptate prin ordonanța militară. Acesta a motivat că a ieșit din casă pentru a-și lua soția de la serviciu.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Autoritățile din Ploiești efectuează o razie la această oră pentru a se asigura că oamenii respectă măsurile impuse prin Ordonanța Militară nr. 2. Reamintim că prin această ordonanță sunt interzise ieșirile din locuință după ora 22.00, cu excepția unor situații speciale pentru care oamenii trebuie să aibă documente (declarații/adeverințe). Citește detalii aici!

Acțiuni similare au loc în toată țara. Reporterii ziarului Incomod sunt pe teren, fiind prezenți la verificările care se fac în Ploiești și vă ținem la curent cu informații în timp real.

Cele mai citite articole

Imagini video și foto de la acțiune:

În continuare, patrulele de poliție fac apel la oameni să nu iasă din locuințe:

Polițiștii verifică documentele șoferilor pentru a se asigura că aceștia respectă prevederile legale privind circulația la această oră:

Comisarul de poliție Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al Poliției Române, a oferit mai multe detalii despre acțiunea care are loc în această seară, dar și recomandări pentru populație:

Posted by Politia Romana on Monday, March 23, 2020

Post-ul VIDEO Primul bărbat sancționat pentru că circula după ora 22.00. Traficul, mai intens în cartiere decât în zona centrală apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa