VIDEO/ Tânăr BĂTUT cu BESTIALITATE de bodyguarzi, în centrul Aradului. UPDATE: Agresorii, vizaţi într-un DOSAR PENAL

de WTA.ro

Pressalert.ro a dat publicităţii imagini şocante, cu un tânăr care a fost bătut cu cruzime de bodyguarzi în centrul Aradului, după ce la rândul lui acesta a agresat un angajat al unei firme de pază.

Incidentul a avut loc în urmă cu două luni, când tânărul l-a rănit cu un cuţit pe unul dintre bodyguarzi, într-un local situat în incinta Ştrandului Neptun. Agresorul a fost descoperit câteva zeci de minute mai târziu de colegii celui atacat, care şi-au făcut singuri dreptate, bătându-l cu cruzime pe tânăr, chiar peste drum de Primăria Municipiului Arad. Imaginile „răzbunării” au fost atât de şocante încât au fost şterse de Youtube.

De remarcat, că înainte să o păţească, tânărul l-a înjunghiat de mai multe ori pe bodyguardul firmei de pază, inclusiv în zona ficatului, după ce acesta a încercat să-l de afară din local, unde avusese un conflict cu o chelneriţă.

La ora actuală, tânărul este cercetat pentru tentativă de omor.

Cele mai citite articole

UPDATE: Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad informează că în cazul agresării tânărului există întocmit un dosar de cercetare instrumentat de un procuror criminalist. Iată ce a transmis Parchetul:

COMUNICAT DE PRESĂ, 20 FEBRUARIE

 

The post VIDEO/ Tânăr BĂTUT cu BESTIALITATE de bodyguarzi, în centrul Aradului. UPDATE: Agresorii, vizaţi într-un DOSAR PENAL appeared first on NewsAr.ro.

Cele mai citite articole