VIDEO | Zeci de mii de distribuiri si 1,5 milioane de vizualizari pentru un politician brailean: Draghincescu s-a filmat in timp ce confectiona o masca de protectie!

de WTA.ro

Performanta impresionanta in social media pentru un politician brailean: consilierul judetean Simona Draghinescu a publicat pe Facebook un filmulet care, in doar 12 ore, a adunat zeci de mii de distribuiri si aprecieri.

Draghincescu s-a filmat in timp ce confectiona o masca de protectie dintr-un servetel de hartie, indemnandu-i pe internauti sa nu mai cumpere masti sanitare la suprapret. Peste 1.500.000 de vizualizari a strans video-ul, o reusita atinsa rar chiar si de politicieni de prim-rang, care sunt urmariti de sute de mii de persoane.

„Deci, nu mai dati, mai, 500 lei pe 4 masti, faceti-va singuri una cu 2 gumite (nu glumite), un servetel si 2 capse. Efectele sunt aceleasi. Prostia ingroapa Romania! (…) Deci, faceti un efort de gandire si: 1. impaturiti servetelul in stil evantai; 2. la capetele servetelului impaturit asezati gumitele (din alea pentru bani); 3. indoiti servetelul peste gumite; 4. capsati cu capsatorul capetele servetelului, cu gumitele intre ele; 5. E gata o masca!”, a precizat consilierul judetean in textul care insoteste filmuletul.

Tot pe retelele de socializare, sursa citata a tinut sa mentioneze faptul ca a preluat o idee existenta deja in mediul online.

Peste 44.500 de internauti au distribuit filmuletul, iar alti 21.000 l-au apreciat.

Cele mai citite articole

DIN CATEGORIA: "CU MASCA, FARA MASCA" 😀 :DEte, văd că sunt unii disperați după "măști" … Nu prea înțeleg de ce vor ÎNCĂ o mască, pentru ca AU DEJA UNA pe care o poartă zilnic, fațarnicia fiind o mare trăsătură de caracter în România noastra cea de toate zilele iar acum vedem ca si- n Italia e cam la fel … mă rog, asta este o altă discuție… DECI, NU MAI DAȚI, măi, 500 lei pe 4 măști, faceți-vă singuri una cu 2 gumițe (nu glumițe), un șervețel și 2 capse, efectele sunt ACELEAȘI. 😃😃😃😃PROSTIA ÎNGROAPĂ ROMANIA! ACUM constat că PROSTIA ÎNGROAPĂ TOT GLOBUL! Ps: eu nu am NICIUN vaccin, că eram bolnavă când erau campaniile de vaccinare pă vremea lu' Ceașcă dar în loc să mă vaccinez atunci m-am apucat de citit si m-am "vaccinat" de ALTĂ BOALĂ INCURABILĂ… 😃😃😃😃😃 AM VRUT SĂ VĂ POSTEZ UN FILMULET UNDE NE "ESPLICA" O FĂTUCĂ CUM SE FACE O MASCĂ DINTR-UN ȘERVEȚEL, 2 CAPSE ȘI 2 GUMIȚE ȘI MI L-AU BLOCAT UNII. NU ȘTIU CINE, UNII… DAR m-am ambitionat si am facut eu un FILMULET IDENTIC, impreuna cu comentariile de rigoare 😀 😀 😀 … ce-i drept le-as putea strica unora feng shui_ul la afacerea asta… CE TARE! DECI, FACEȚI un efort de gândire și: 1. împăturiți șervețelul în stil evantai, 2. la capetele servețelului împăturit așezați gumițele (din alea ptr bani), 3. îndoțiți șervețelul peste gumițe; 4. Capsați cu capsatorul capetele șervețelului, cu gumițele intre ele. 5. E GATA O MASCĂ! SUCCES! DISTRIBUITI!

Publicată de Simona Draghincescu pe Miercuri, 26 februarie 2020

Articolul VIDEO | Zeci de mii de distribuiri si 1,5 milioane de vizualizari pentru un politician brailean: Draghincescu s-a filmat in timp ce confectiona o masca de protectie! apare prima dată în stiri Braila – debraila.ro.

Cele mai citite articole