Videochat-ul: unul dintre joburile sigure pe timp de pandemie

de WTA.ro

Pandemia a dus la destrămarea multor afaceri și la pierderi însemnate în ceea ce privește locurile de muncă. Situația este încă incertă, tocmai de aceea mulți caută să se orienteze către domenii ceva mai stabile, domenii care să garanteze de exemplu și posibilitatea de a lucra de la domiciliu. De ce să te îndrepți spre un job la videochat în aceste vremuri tulburi? Află din cele ce urmează! 

Industria videochatului a crescut în pandemie 

Chiar dacă economia a avut de suferit și anumite sectoare de activitate, precum turismul, aproape au dat faliment, industria de videochat nu doar că a supraviețuit, ci a și prosperat! Studiile arată chiar faptul că acest sector de activitate este pe o pantă ascendentă, iar veniturile sunt unele record, dat fiind contextul actual. 

Cele mai citite articole

Și totuși, de ce se întâmplă asta? Răspunsul este unul foarte simplu de fapt. Așa cum majoritatea oamenilor știau deja, videochatul nu este despre nuditate sau sexualitate, ci despre comunicare. Criza globală care ne-a afectat a impus soluții drastice, precum izolarea la domiciliu, soluții care în timp au dus la pierderea contactului între oameni. Videochatul a rămas printre puținele surse de entertainment interactive și care promite în același timp comunicarea cu alte persoane.  

Activitatea de model de videochat implică mai puține riscuri 

În videochat singura formă de interacțiune este cea online. Până și interviurile de angajare au fost mutate în mediul online de către anumite studiouri. Altele au asigurat posibilitatea de a lucra de la distanță sau chiar au pus la dispoziția fetelor mijloace alternative de transport pentru ca acestea să ajungă în deplină siguranță la sediul studioului. 

Așa cum spuneam și mai sus, vei fi ferită de riscuri dacă optezi pentru practicarea acestei meserii, din simplul motiv că toate interacțiunile cu utilizatorii se desfășoară în mediul online. Dacă vrei să eviți chiar și mersul la sediu, ai posibilitatea de a lucra de acasă. Deși se știe că videochatul de la studio este ceva mai profitabil, lucrul de acasă este o variantă optimă în această perioadă, iar un studio serios se va asigura că ai parte de toată susținerea lor. 

Câștigurile sunt greu de ignorat 

Să recunoaștem, factorul financiar are o pondere destul de mare atunci când vine  vorba despre alegerea unui job. Oricât de mult se laudă angajatorul cu oportunitățile puse la dispoziție sau echipa prietenoasă, adevărul este că doar banii pot fi folosiți pentru a cumpăra de mâncare sau pentru a plăti chiria. 

Cu atât mai mult în vremuri de restriște, salariul trebuie să fie unul mai mult decât mulțumitor pentru a-ți asigura un trai decent și liniștea sufletească. Din fericire, câștigurile de la videochat sunt mai mult decât satisfăcătoare. Culmea, pandemia te poate ajuta să câștigi și mai bine decât de obicei, majoritatea modelelor înregistrând venituri din ce în ce mai mari în această perioadă. De exemplu, dacă faci videochat la Models4Models ți se garantează câștiguri de 12.000 lei în primele trei luni. După primele trei luni, media câștigurilor pentru modelele care dau dovadă de seriozitate se poate ridica până la 3000 de dolari pe lună. 

Nu uita, alege să colaborezi cu un studio de videochat profesionist pentru a fi sigură că ai parte de cele mai bune condiții de muncă și beneficii! 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa