VIDEO+FOTO. Cum arată drumul spre Cota 1400, care a fost închis din cauza copacilor căzuți

de WTA.ro

VIDEO+FOTO. Cum arată drumul spre Cota 1400, care a fost închis din cauza copacilor căzuți

Pompierii intervin pentru curățarea drumului spre Cota 1400, care a fost blocat din cauza copacilor doborâți de viscolul de noaptea trecută. La hotelul de la Cota 1400, 35 de copii și cinci adulți care erau într-o tabără de schi așteaptă ca salvatorii să-i ia și să-i coboare în localitate.

“Pentru a ajunge la hotel, pompierii împreună cu pădurarii, serviciul voluntar al localității și serviciul salvamont acționează pentru degajarea a 30 de copaci căzuți pe carosabil”, anunță reprezentanții ISU Prahova.

Copiii din hotel au vârste între șase și 12 ani și se aflau într-o tabără de schi. Din cauza viscolului, hotelul a rămas fără curent electric, problemă care nu a fost încă remediată. Din fericire, nimeni din cei cazați la hotel nu are probleme medicale.

Cele mai citite articole

Vezi mai jos imagini video și foto cu drumul spre Cota 1400 care este blocat (sursă foto Prefectura Prahova și ISU Prahova):

Post-ul VIDEO+FOTO. Cum arată drumul spre Cota 1400, care a fost închis din cauza copacilor căzuți apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

Cele mai citite articole