Viorel Botea vrea sa fie (din nou) primarul Brailei! | Seful Inspectoratului Scolar va candida din partea PMP

de WTA.ro

Viorel Botea, inspector scolar general si consilier judetean, va candida din partea PMP pentru fotoliul de primar al municipiului Braila. Anuntul a fost facut, in cursul zilei de duminica, la evenimentul de lansare a candidatilor la alegerile locale, in prezenta europarlamentarului Eugen Tomac, presedintele partidului.

„Avem candidati eligibili atat la Consiliul Local Municipal, cat si la Consiliul Judetean. Sunt candidati cu o calitate profesionala, morala si personala deosebita”, a declarat Botea.

Viorel Botea, care este si presedintele Organizatiei Judetene PMP, a mai precizat faptul ca tinta pentru alegerile locale este obtinerea unui procentaj de 10%, care sa garanteze trei consilieri locali municipali si trei consilieri judeteni.

PMP-istul a candidat si la alegerile locale din 2016, cand, pentru functia de primar, a obtinut 4,5% din sufragii, insa a reusit sa obtina un loc in mini-legislativul judetean.

Recent, in cadrul unei conferinte de presa, seful Inspectoratului Scolar a criticat voalat faptul ca asociatiile de parinti „gasesc bani pentru organizarea Balului Bobocilor”, dar nu si pentru a contracta o firma de paza si protectie, in contextul in care jumatate din scolile din municipiu nu au gardian.

Cele mai citite articole

Articolul Viorel Botea vrea sa fie (din nou) primarul Brailei! | Seful Inspectoratului Scolar va candida din partea PMP apare prima dată în stiri Braila – debraila.ro.

Cele mai citite articole