Viteză și adrenalină pe râul înghețat din Tîrgu Mureș!

de WTA.ro

Chiar dacă nu este zăpadă, vremea de iarnă nu ar trebui să ne împiedice să facem activităţi în aer liber. La Tîrgu Mureş, de pildă, râul îngheţat a devenit teren propice pentru sporturile de iarnă. Acolo pasionaţii de sporturi extreme îşi testează limitele în drifturi pe gheaţă cu ATV-ul, alţii se relaxează pe schiuri şi patine. În agitaţia de pe râu, pescarii la copcă se întrec în poveşti pescăreşti.

Nici senzaţiile tari nu sparg gheaţa pe râul Mureş. Adrenalina a turat la maxim motoarele. Conducătorii de ATV-uri şi motocicliştii şi-au demonstrat îndemânarea şi pasiunea pe gheaţa groasă de 20 de centimetri.

Una dintre pasionatele înfocate a acestui sport este Ildiko, o adolescentă de 16 ani. A preluat acest hobby de la tatăl ei.

Cele mai citite articole

Pentru un spectacol pe gheaţă însă, pregătirea dinainte este cea mai importantă. Pentru zeci de localnici din Tîrgu Mureş, râul Mureş este cel mai potrivit patinoar.

Mai puţin încântaţi de râu în această perioadă sunt pescarii, care stau ore în şir să prindă măcar un peşte. Pentru împătimiţii sporturilor de iarnă, râul Mureş s-a dovedit a fi şi o bună pârtie de schi.

Vezi video pe observator.tv / Foto: captura video

Cele mai citite articole