Vocea României 2020 – Preselecții la Mediaș

de WTA.ro

Aflat la al 10 -lea sezon, show-ul “Vocea României” îi invită pe toți cei pentru care muzica este mai mult decât un stil de viață să vină la audițiile care vor avea loc în curând în mai multe orașe din țară.

„Ne dorim ca acest sezon să fie cel puţin la fel de impresionant ca cele de până acum. De aceea căutăm să cunoaştem cât mai mulţi oameni deosebiţi şi talentaţi pe care să îi ajutăm să fie văzuţi şi apreciaţi. În acest sens, vă rugăm să ne ajutați să îi cunoaștem pe cei care pot ajunge pe scena vocilor și întoarce scaunele tuturor antrenorilor. Imaginaţi-vă că Vocea României poate fi chiar lângă dumneavoastră! Noi suntem acolo să îi încurajăm pe cei care nu au încredere sau care poate încă nu ştiu ce talent extraordinar au.” au declarat organizatorii acestui eveniment.

Cele mai citite articole

Vârsta minimă a concurenților este de 16 ani. Personale interesate sunt așteptate în data de 12 martie la o oră și locație ce vor fi comunicate ulterior pentru a se întâlni cu un reprezentant al emisiunii „Vocea Romaniei”.

Source

Cele mai citite articole