Vrei sa dispara peste noapte grasimea de pe corp? Opteaza pentru operatia de liposuctie!

de WTA.ro

Vrei sa dispara peste noapte grasimea de pe corp? Opteaza pentru operatia de liposuctie!

Una dintre cele mai cunoscute temeri ale femeilor, unul dintre cele mai neplacute detalii ale aspectului lor fizic este celulita si grasimea care se acumuleaza din cauza lipsei de miscare, a absentei sportului, din cauza unei alimentatii haotice sau a unui regim alimentar inadecvat sau, pur si simplu, a unei predispozitii genetice in acest sens.

Operatia de liposuctie sau lipoaspiratie este o interventie chirurgicala al carui principal scop este eliminarea excesului de grasime localizat subcutanat. Aceasta operatie poate fi efectuata la gat, la nivelul fatei, la brate, pe abdomen, pe coapse si gambe. Pentru clientele care credeau ca nu exista pe piata liposuctie la pret avantajos, vestile bune nu inceteaza sa apara. Operatia de liposuctie are acum un pret ce poate fi suportat si de clientele mai putin bogate din punct de vedere financiar, nemaifiind o operatie destinata exclusiv unei clase sociale avute.

Ce presupune o operatie de liposuctie si de ce sa apelezi la aceasta varianta pentru a arata mai bine?

Cele mai citite articole

Liposuctia este o operatie invaziva, destul de banala in societatea moderna actuala, o operatie care implica eliminarea tesutului adipos si gras din anumite zone ale corpului, care nu mai este o noutate pentru nimeni si care ajuta pacientele sa elimine „peste noapte” grasimea depozitata in anumite zone ale corpului si care nu arata deloc bine.

Liposuctia este poate cea mai populara tehnica de chirurgie plastica practicata in ziua de azi. Acest tip de chirurgie implica folosirea unui tub de aspirare din otel inoxidabil, nu este deloc dureroasa, iar recuperarea este extrem de rapida. Specialistii nu permit sa se expuna unei asemenea proceduri persoanele cu un sistem imunitar slabit, cu probleme de inima sau arteriale, persoanele care sufera de diabet sau care au avut in trecut probleme majore de sanatate. Inainte de operatia de liposuctie sunt necesare analize de sange pentru a vedea daca starea de sanatate permite efectuarea acestei operatii.

Procedeul liposuctiei este simplu, desi procedura in sine este complexa. Specialistul Soma Clinic va administra anestezicul si alte fluide necesare. In functie de complexitatea operatiei si de zona in care se face liposuctia, anestezia poate fi locala sau generala. Medicul are apoi rolul de a face mici incizii in zonele in care se doreste indepartarea grasimii, spre exemplu in zona abdomenului, una dintre cele mai des solicitate. In incizii este introdus un tub de vacuum, care patrunde in straturile profunde de grasime pentru a o aspira. Dupa aceea inciziile sunt inchise, iar operatia in sine dureaza cateva ore.

Recuperarea se face in maximum 6 saptamani si presupune purtarea unui corset permanent, dar si efectuarea unui masaj riguros in zona operata. In ciuda disconfortului resimtit dupa operatie, recuperarea este foarte rapida. Cei mai multi pacienti sunt capabili sa isi reia activitatea la cateva zile dupa interventie. Rezultatul final este evaluat la 3 luni de la operatie, cand inflamatia dispare cu totul. Nu in ultimul rand, liposuctia are un efect foarte placut, deoarece ajuta si la obtinerea unei simetrii a corpului.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa