Vrei sa obții un împrumut de la amanet? Iată ce trebuie să faci!

de WTA.ro

Vrei sa obții un împrumut de la amanet? Iată ce trebuie să faci!

Mulți sunt cei care au nevoie de un sprijin financiar imediat pentru a acoperi anumite nevoi urgente neprevăzute.

De cele mai multe ori, în astfel de cazuri tensionante, nimeni nu mai are timp sau dispoziția necesară pentru a aplica pentru un împrumut la bancă. Astfel, împrumutul la o casă de amanet se dovedește a fi de-a dreptul util dintr-o serie generoasă de motive. 

3 avantaje ale împrumuturilor efectuate la amanet

Există numeroase motive valide pentru care oricine își poate îndrepta atenția către realizarea unui credit la o casă de amanet. Spre exemplu, agenția TEZAUR vine în sprijinul clienților săi cu servicii de amanet prin intermediul cărora aceștia își pot soluționa problemele financiare. Dacă clienții nu pot ajunge fizic la agenție, atunci au posibilitatea de a accesa serviciul Amanet de Acasă. Metoda online implică parcurgerea unei proceduri simple, clientul fiind nevoit să efectueze câțiva pași simpli.

Indiferent de opțiunea aleasă, clienții se pot bucura de multiple avantaje, printre cele mai importante fiind.

Cel mai bun comision de amanet

TEZAUR oferă cel mai bun preț de amanet aur de pe piață. Acest criteriu de cele mai multe ori cântărește foarte mult în ochii clienților, fapt pentru care TEZAUR vine în ajutorul lor cu un preț avantajos.

Cele mai citite articole

Însă, este important ca clienții să conștientizeze că prețul aurului poate fi ușor influențat de anumiți factori – spre exemplu, inflația. În acest context, clienții trebuie să acorde atenție și modificărilor care apar în mediul financiar.

La agenția TEZAUR, comisionul se calculează în funcție de împrumut, astfel: 

  • pentru sume mai mari sau egale cu 10.000 lei, comisionul este 0,1 % din suma/zi;
  • între 5.000-9.999, comisionul este 0,2 %/zi; 
  • iar sub 5.000 lei, comisionul este 0,3 %/zi. 

Banii se obțin cu ușurință, fără numeroase documente

Din fericire, obținerea unei anumite sume de bani prin intermediul unei agenții de amanet nu presupune implicarea unui efort ridicat. Sunt necesare doar cartea de identitate și garanția (obiectul care urmează să fie amanetat), iar împrumutul se acordă rapid, pe loc. 

Posibilitatea obținerii unei sume mari de bani

Înainte de toate este important să se menționeze că suma de bani acordată este influențată direct de valoarea obiectului amanetat. Spre exemplu, în cazul bijuteriilor, dacă ele prezintă pietre prețioase, cu certitudine valoarea bijuteriilor crește considerabil. 

Concluzii

Obținerea unui împrumut prin intermediul unei case de amanet este o metodă care se dovedește a fi de-a dreptul eficientă pentru persoanele care au nevoie de bani într-un timp scurt și cu un minimum de efort.

La agenția TEZAUR, nevoile clienților au prioritate, astfel că serviciile puse la dispoziție sunt create tocmai pentru a răspunde cu succes acestora. La TEZAUR, clientul va beneficia de cel mai bun preț de amanet și va obține un credit în condiții avantajoase, bucurându-se de numeroase beneficii suplimentare.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa