Weekend plin de distracție în Sibiu – Mergem la munte, la teatru, la karaoke și dansăm până dimineața

de WTA.ro

Weekend plin de distracție în Sibiu – Mergem la munte, la teatru, la karaoke și dansăm până dimineața

Weekend-ul următor va fi plin de distracții! Copiii sunt așteptați să se întreacă pe pârtie la Arena Platoș Păltiniș și să participe la atelierele Teatrului „Gong”, iar adulții sunt așteptați la karaoke în Hello Coffee Lounge, să danseze până dimineața în Cotton Pub și să vizioneze filme la CineGold, în incinta mall-ului Promenada Sibiu.

Sibienii au liber la distracție în acest weekend. De vineri și până duminică sunt organizate petreceri, competiții pe pârtie, iar la teatrele din oraș și la cinema sunt prezentate spectacole și filme.

VINERI
Vineri seară, sibienii sunt așteptați să își cânte melodiile preferate în Hello Coffee Lounge, singurul vape bar din oraș. De la ora 22.00, este organizată o seară de karaoke. Suntem convinși că vă veți distra pe cinste în locația de pe Calea Dumbrăvii, numărul 17. Detalii și pe pagina de Facebook.

Tot vineri seară distracția este garantată și în Cotton Pub. John Trend, unul dintre cei mai buni DJ din țară, cel care face super atmosferă la festivalurile mari și în cele mai tari cluburi și petreceri, vine din nou la Sibiu. Acum locuiește în Timișoara și este rezident la unul din cele mai cunoscute cluburi – Epic Society. Muzica mixată de el este foarte apreciată și la Ponton Casa Baraj în Văliug. John Trend face parte din proiectul Maestros del Ritmo, iar împreună cu ei a lucrat la imaginea și brandul lui. Detalii pe Facebook.

SÂMBĂTĂ
Copiii din Sibiu sunt așteptați sâmbătă la Teatrul „Gong”, acolo unde au loc diverse activități ce le vor umple sufletele de bucurie. Atelierul de creat povești începe la ora 10.00 și este recomandat micuților cu vârste cuprinse între 4 și 6 ani, iar de la ora 11.00 are loc spectacolul Da Yang și Prințesa Da Yin.

FOTO: Paul Baila

Spre seară, la ora 19.00, sibienii sunt așteptați la Teatrul Național „Radu Stanca”, unde se desfășoară spectaolul „Vara în care mama a avut ochii verzi”.

Cele mai citite articole

Apoi, de la ora 22.00, are loc o petrecere de zile mari. Vladimir vine la Sibiu, în Cotton Pub, pentru un party memorabil. Faimosul DJ a întreținut atmosfera la festivaluri precum Untold, Neversea și în locații precum Ponton Casa Baraj, Epic Society, Chios Social Lounge, Club NOA și multe altele. Detalii despre rezervări pe pagina de Facebook a evenimentului.

DUMINICĂ
Copiii care nu reușesc să ajungă sâmbătă la Teatrul „Gong”, sunt așteptați și duminică. Spectacolul „Da Yang și Prințesa Da Yin” poate fi văzut din nou, la ora 11.00, dar și la ora 18.00.

Și distracția nu se oprește aici. Micuții sunt invitați la Arena Platoș Păltiniș, să participe la un concurs destinat lor. „Pentru încurajarea și motivarea copiilor schiori și snowboarderi, Arena Platoș Păltiniș a lansat sezonul trecut un concurs nou, dedicat exclusiv copiilor cu vârste sub 14 ani. La prima ediție au participat 100 de copii care s-au bucurat de traseul special amenajat pentru acest concurs. Concursul e recomandat copiilor care se dau pe schiuri sau snowboard la nivel mediu și avansat. Traseul de concurs este construit pe snowpark și este compus din contrapante, valuri și schimbări de pantă, fiind creativ și distractiv pentru toți copii care schiază sau se dau pe snowboard”, anunță organizatorii. Detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

Spre seară, la ora 19.00, la TNRS, în Sala Mare, este pus în scenă spectacolul „Vedere de pe pod” de Arthur Miller.

Bineînțeles, în timpul nostru liber, avem dreptul să ne relaxăm cât putem. Tocmai de aceea, vizionarea unui film este întotdeauna o variantă potrivită. De câteva luni, sibienii au posibilitatea să vadă cele mai noi filme la CineGold, în incinta celui mai nou centru comercial din regiune, Promenada Sibiu. Tot weekend-ul vor rula cele mai tari filme, pentru toate gusturile. Haideți să aflați poveștile personajelor preferate și să vă relaxați la cinema! Programul filmelor poate fi consultat AICI.

Cele mai citite articole