Zodiile cărora li se vor îndeplini dorințele de Revelion

de WTA.ro

Leu

Pentru Lei, se anunță un an plin de împliniri în tot ceea ce înseamnă dragoste, familie și carieră. Cu alte cuvinte, indiferent care va fi cea mai mare dorință a acestor nativi, visul lor se va transforma în realitate pentru că Leii vor avea noroc pe toate planurile în anul ce urmează.

Scorpion

Scorpionii au obiceiul de a-și pune multe dorințe de Revelion și, din fericire, sunt înzestrați cu forța și ambiția necesare pentru a-și atinge țelurile propuse. Acești nativi își pot pune orice dorință și, cu siguranță li se va împlini.

Vărsător

Supranumit geniul zodiacului, Vărsătorul are o minte sclipitoare și o intuiție de fier. Crede în visele lui și nu renunță până când acestea se transformă în realitate. Așadar, nu este de mirare că acestor nativi li se vor îndeplini dorințele pe care și le vor pune în noaptea dintre ani.

Pești

Visători și complecși, nativii zodiei Pești reușesc să își îndeplinească repede dorințele pentru că sunt mereu în căutare de mai mult. Explorează și muncesc neobosit pentru visurile lor chiar și în noaptea de Revelion. Partea bună este că dorințele pe care acești nativi și le vor pune la miezul nopții se vor transforma în realitate cât de curând.

Cele mai citite articole

Citește și – Horoscop celtic: Află ce dezvăluie arborele zodiei tale despre destinul tău

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa