Rochiile cu model floral: un buchet de culoare din garderoba femeilor

de WTA.ro

Sezonul cald reprezintă ocazia perfectă pentru îmbrăcarea unor rochii vaporoase în culori calde și vibrante, dar și îmbogățite cu un imprimeu delicat vegetal și floral. Decorate cu maci, trandafiri, bujori, hortensii sau cu floarea soarelui, acest tip de rochii sunt niște piese vestimentare populare și atemporale care îți vor oferi ocazia purtării lor în foarte multe combinații stilistice: cu pălării de soare, genți din răchită sau împletite din paie, cu espadrile cu panglici sau sandale joase, dar și accesorizate cu eșarfe, ochelari de soare și cercei supradimensionați cu flori. Fiecare rochie în parte se creionează asemeni unei flori, este o creație unică care te poate ajuta să înflorești și să strălucești la fiecare pas realizat de tine de-a lungul zilei, așadar, niște modele de rochii inspirate de rafinații și eleganții ani ‘50 sau de printuri tropicale culese de pe insule exotice, te vor ajuta să-ți croiești povestea de neuitat a acestei veri.

Descoperă ce modele de rochii florale îți vor colora vara: 

  1. Rochiile de inspirație vintage: un omagiu adus feminității supreme

                 Anii ‘50 sunt recunoscuți pentru rochiile lor diafane și voluminoase cu fuste ample și cu o talie bine marcată, elemente ce conferă un aspect romantic, bine pus la punct și elegant. Dacă ești o pasionată de vintage sau o fană a peliculelor cu Audrey Hepburn, Grace Kelly sau Sophia Loren, atunci acest tip de rochie îți este potrivit. Iar o rochie cu un model floral din această decadă te va ajuta cu siguranță să ieși în evidență la locul de muncă, la un garden party sau la un picnic alături de partenerul tău datorită imprimeului delicat printat pe un material fin precum bumbacul sau inul. Așadar, alocă puțină nostalgie garderobei tale și încearcă să porți o ravisantă rochie vintage cu roze bombon la următoarea ta întâlnire! 

  1. Motive tropicale pentru excursii exotice pe malul unor mări de azur

              Rochiile cu imprimeuri tropicale sunt ideale pentru a aduce un mic strop de vacanță în ținutele tale estivale. Fie că îți vei petrece concediul următor în țară sau peste hotare, o rochie îmbogățită cu desene inspirate de palmieri, orhidee, pasărea paradisului, boboci de floare de cactus sau cale te va încuraja să explorezi la maximum frumusețea destinației turistice în care ai ajuns! Optează pentru rochii confecționate din materiale ușoare și răcoroase care îți vor permite să te simți confortabilă de dimineață până seara și care îți vor accentua frumusețea naturală.

  1. Culori inspirate de gingășia unor flori

Cele mai citite articole

           Nu toate femeile se consideră adepte ale stilului floral și de aceea, poți încerca să cauți o rochie pastelată care să-ți amintească de culoarea și de forma unei flori preferate. Crini, lalele, trandafiri sau bujori, gingășia și grația acestor flori poate fi replicată prin alegerea unor rochii de vară din materiale naturale, asemănătoare modelelor expuse pe site-ul Ipanomi.com, care îți vor înfrumuseța ținuta datorită delicateței și feminității lor simbolistice. Spre exemplu, dacă floarea ta preferată este crinul imperial atunci o rochie albă tip creion cu niște volănașe în zona taliei și accesorizată cu o broșă albă stilizată sub formă de crin va reda aspectul floral gândit de tine. Iar pentru un surplus de splendoare florală, ai putea să finalizezi outfitul tău cu aroma unei fragranțe dulci cu note de crin și de lăcrămioare. 

  1. Nopți elegante în rochii de bal înflorate 

             Pentru acele femei care preferă un stil aerisit și modern, rochiile de seară sau de ocazie îmbogățite cu elemente vegetale și florale sunt o alegere ideală. Creând un efect vizual dinamic și evidențiind cele mai frumoase zone ale trupului tău, o rochie couture cu un imprimeu floral amintind de cel de pe rochia lui Scarlett O’Hara sau cel al rochiei de mireasă a lui Lady Kitty Spencer se conturează asemeni unei creații desprinse din visul oricărui designer. În plus, datorită printului delicat și paletei cromatice a rochiei tale, asortarea ei nu îți va crea prea multe probleme: niște pantofi stiletto nude sau negri, un colier strălucitor cu nestemate și o pereche de cercei minimalişti din aur sau argint sunt doar câteva exemple de accesorii potrivite unei ținute de seară fanteziste și clasice. 

              În concluzie, florile pot oferi adevărate surse de inspirație pentru ținutele unor femei rafinate. Vara, un anotimp al nunților și petrecerilor alături de familie și de prietenii apropiați, își deschide porțile pentru femeile dornice să pășească în paginile unor povești nemuritoare și înmiresmate de aroma binecunoscută de crini, trandafiri și de regina nopții. Dacă dorești o notă de prospețime și de eleganță, atunci o rochie în stil vintage, decorată cu flori delicate sau inspirată de o floare favorită îți va înfrumuseța vara și te va ajuta să strălucești în propriul tău stil. Așadar, gândește-te la rochia ta ca la o floare rară, iar la timpul petrecut alături de familie și de prieteni asemeni unei celebrări a înfloririi tale!  

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa