Accident cu doi morți, la ieșire din Hosman. Un tânăr de 17 ani este în stare gravă

de WTA.ro

Două autoturisme au fost implicate într-un accident grav, în afara localității Hosman. Două persoane au decedat, iar alte două sunt rănite. Traficul este blocat.

Actualizare 2. Echipajul SMURD a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Sibiu un băiat de aproximativ 17 ani, intubat, inconștient, transmite slt. Alina Voina, din partea ISU Sibiu. De asemenea, un echipaj al Ambulanței Sibiu a transportat la spital un bărbat de 20 de ani politraumatizat, conștient.

WhatsApp Image 2020-02-21 at 7.23.32 PM

Actualizare 1. La fața locului s-au identificat două persoane decedate dintre care una încarcerată, transmite slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu. Alte două persoane primesc ingrijiri medicale din partea echipajelor SMURD și Ambulanța Sibiu.


Cele mai citite articole

WhatsApp Image 2020-02-21 at 6.47.18 PM

Știre inițială.Din primele informații, patru persoane ar fi fost rănite, în urma unui accident, pe DJ 106, în afara localității Hosman. Traficul este blocat. Polițiștii sunt la fața locului și efectuează cercetări, transmite Luciana Lazăr, de la Poliția Sibiu.

La fața locului se deplasează mai multe echipaje ale Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu și ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, respectiv două ambulanțe, două autospeciale SMURD, autospeciala de salvare victime multiple și autospeciala de stingere cu modul de descarcerare.

sursa: Facebook/INFO TRAFIC jud. SIBIU

Post-ul Accident cu doi morți, la ieșire din Hosman. Un tânăr de 17 ani este în stare gravă apare prima dată în Turnul Sfatului Online.

Cele mai citite articole