Peste 2,5 milioane de euro pentru REABILITAREA unei ȘCOLI apreciate din ONEȘTI! S-a SEMNAT contractul de FINANȚARE

de WTA.ro

Proiectul privind reabilitarea Școlii Gimnaziale “Ghiță Mocanu” din Onești, fostă nr. 5, avansează. Ieri, la sediul Agenției Naționale de Dezvoltare Regională Nord-Est, a fost semnat contractul de finanțare nerambursabilă a unității de învământ, în valoare totală de 12,4 milioane de lei (peste 2,5 milioane de euro).

Contractul a fost semnat din partea beneficiarului de primarul Oneștiului, Nicolae Gnatiuc.

Cele mai citite articole

“Principalele activități propuse în cadrul proiectului sunt: realizarea unor lucrări de consolidare a structurii de rezistență a corpului de școală, realizarea unor măsuri care vizează asigurarea securității împotriva incendiului, înlocuirea centralei termică, reparații la sala de sport, izolarea termică a fațadei, reparații la acoperiș și refacerea finisajelor și a instalațiilor, reabilitare termică și refacere finisaje  și instalații interioare și exterioare, amenajare teren de sport, înlocuire împrejmuire și achiziționare dotări specifice pentru toate corpurile de clădire”, a explicat primarul Gnatiuc, într-o postare pe Facebook.

Durata de implementare a proiectului este de la 26 de luni, de la data începerii lucrărilor. (sursa foto: facebook.com/PrimarOnesti)

Cele mai citite articole