Ajunge Real Madrid până în finala Champions League? Iată ce spun bookmakerii!

de WTA.ro

A spulberat-o pe Liverpool cu 5-2, chiar pe Anfield Road, iar în returul de pe Santiago Bernabeu s-a impus cu 1-0. Astfel, Real Madrid a demonstrat încă o dată, dacă mai era nevoie, că reprezintă un adevărat colos în fotbalul continental. Oamenii lui Carlo Ancelotti au câștigat contrar așteptărilor și chiar contrar cursului jocului, în unele partide, trofeul pus la bătaie în 2022 și vor să repete performanța și în acest sezon.

Drumul către finală este unul dificil și plin de obstacole dintre cele mai periculoase. Cu toate acestea, spaniolii se bucură de o aură fabuloasă în Liga Campionilor și vor să profite din nou de statutul lor de club aproape imbatabil, în orice duel psihologic. Ce cred, însă, bookmakerii despre șansele madrilenilor de a ajunge în finală? Află cum arată cotele la pariuri online pe Champions League și dacă merită să mergi pe mâna Realului!

Real Madrid, a treia favorită la calificarea în finală

3,00 este cota Realului să ajungă în finala Champions League. Pentru o imagine mai clară asupra viziunii bookmakerilor cu privire la șansele echipelor rămase în competiție de a accede în ultimul act, iată cum arată cotele tuturor celor opt formații care visează la cucerirea celui mai prețios trofeul pus la bătaie în fotbalul de pe continent:

Manchester City – cota 1,70

Bayern Munchen – cota 2,00

Real Madrid – cota 3,00

SSC Napoli – cota 3,50

Chelsea – cota 5,50

Benfica Lisabona – cota 9,50

Inter Milano – cota 11,00

AC Milan – cota 13,00

Clasamentul cotelor arată similar și în privința șanselor la cucerirea trofeului pe care “Galacticii“ l-au câștigat de nu mai puțin de 14 ori deja. Această performanță este una pe care nu a mai reușit-o nicio altă echipă din Europa.

Ce șanse au spaniolii să câștige din nou trofeul

Cele mai citite articole

Deși este cel mai galonat club din competiție, pe care a câștigat-o în repetate rânduri în ultimii 10 ani (2014, 2016, 2017, 2019, 2022), Real este a treia favorită și în clasamentul cotelor la cucerirea unei noi “urecheate“. Iată cum arată ierarhia cotelor:

Manchester City – cota 2,75

Bayern Munchen – cota 3,75

Real Madrid – cota 6,00

SSC Napoli – cota 7,00

Chelsea – cota 12,00

Inter Milano – cota 23,00

Benfica Lisabona – cota 23,00

AC Milan – cota 26,00

Așadar, dacă mizezi pe un nou trofeu câștigat de Real Madrid în UEFA Champions League, suma pe care o pariezi îți va fi multiplicată de 6 ori, în situația în care pariul este câștigător! Totuși, trebuie să iei în calcul și numele celorlalte echipe rămase în competiție.

Chiar în 2022, Real Madrid a fost foarte aproape să fie eliminată de Chelsea și Manchester City, în optimi, respectiv semifinale. De fiecare dată, însă, “galacticii“ au găsit puterea de a reveni și de a se impune în mod dramatic. 

Finala UCL din 2023 va avea loc la Istanbul, pe stadionul olimpic Ataturk, în data de 10 iunie. Dacă ai încredere în Real Madrid, mizează cu responsabilitate pe un nou succes al echipei lui Carlo Ancelotti! Profită de cotele pe care ți le-am prezentat, deoarece acestea se pot modifica pe parcursul competiției. 

Sursa foto: Unsplash.com

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa