Câteva idei pentru alcătuirea meniului dedicat sarbătorilor Pascale

de WTA.ro

Atunci când vine vorba de sărbători, fiecare dintre noi este foarte atent la bunătățurile pe care le pune pe masă, pentru a-și întâmpina musafirii. Sărbătorile Pascale nu fac excepție, de aceea, în cele ce urmează v-am pregătit câteva idei de meniu pentru masa festivă de Paște, din care să vă inspirați. Dincolo de clasicele aperitive și salate tradiționale, veți putea descoperi și câteva elemnete culinare, aflate în oferta marilor magazine alimenare, care nu ar trebui să lipsească de nicun fel din lista de cumpărături – vorbim, bineînțeles, despre ouăle încondeiate, carnea de miel fragedă și faimosul cozonac, sau chiar pasca tradițională. Alcătuiți rapid și simplu meniul pentru masa de Paște, urmărind îndeaproape ofertele marilor magazine favorite.

Idei clasice de aperitiv

Ca la orice altă sărbătoare, masa festivă din Sfânta zi de Paște începe, de regulă, cu un aperitiv bogat, alcătuit din mezeluri felurite, produse lactate, legume proaspete, de sezon, alături de diferite tipuri de salată. Însă, fiind sărbătoarea Reînvierii Domnului, nelipsite de pe masă vor fi și ouăle roșii, drobul sau chiar ciorba de miel. Astfel, pentru a vă impresiona persoanele dragi, vă invităm să urmăriți oferta Penny a momentului, din pliantul Penny actualizat săptămânal, pentru a avea la îndemână toate ingredientele necesare unui mizilic gustos. Printre rafturile magazinului veți descoperi prețuri avantajoase la legume, pentru a putea pregăti salată de boeuf, ouă umplute, drob sau chiar o ciorbă, dar și un sortiment divers de ouă Penny și vopseluri felurite pentru încondeierea acestora. În plus, tot aici, veți avea șansa să economisiți timp, dar și bani, apelând la mezelurile diverse gata feliate și pregătite să fie puse pe un platou.

Idei pentru toate gusturile la felul principal

Cele mai citite articole

Când vine vorba de felul principal pentru sărbătorile Pascale, cu toții ne gândim la același lucru – friptura de miel. Foarte versatilă, aromată și plină de savoare, carnea de miel poate fi ușor pretențioasă atunci când vine vorba de modalitățile de gătit, din această cauză, vă recomandăm să apelați la rețete sigure sau să aveți pregătit și un alt fel principal. Pentru această sărbătoare, la fel de îndrăgite sunt și sarmalele, a cărui timp de preparare durează, însă, ceva mai mult decât o simplă tavă de friptură. Iar pentru cei mai aventuroși, care nu sunt la fel de îndrăgostiți de aceste feluri de mâncare tradiționale, vă propunem un fel principal cu carne de pește și garnitură de orez.

Astfel, oricare dintre aceste mâncăruri ați alege să faceți pentru masa de Paște, aflați că în catalogul Selgros, de pe Selgros online, aveți la îndemână carne proaspătă de pui, porc, vită sau chiar carne de miel Selgros, precum și un sortiment vast de soiuri de pește. Nu ezitați, deci, să faceți vizită magazinului Selgros, fie online, fie fizic, pentru a vă completa lista de cumpărături de Paște cu super promoții Selgros.

Idei tradiționale pentru desert

La desert, în schimb, lucrurile sunt ceva mai simple în cadrul acestei sărbători, cele mai îndrăgite dulciuri fiind clasicul cozonac și pasca tradițională. Bineînțeles că puteți alege să puneți pe masă și alte tipuri de desert, după preferințe, însă dacă alegeți să realizați opțiunile tradiționale, este important să cunoașteți faptul că veți avea nevoie de ingrediente de calitate. Atât pentru cozonac, cât și pentru pască, căutați printre ofertele magazinelor făina, zahărul, ouăle, cacaoa și brânza proaspătă care să se afle la cel mai bun raport calitate-preț. Iar pentru a vă ușura munca, multitudinea de cataloage promoționale disponibile pe portalul Kaufino vă pot veni în ajutor cu cele mai bune prețuri și reduceri de pe piață, toate adunate într-un singur loc. Prin urmare, nu ezitați să urmăriți îndeaproape ofertele magazinelor dvs. preferate pentru a avea mereu ingredinete proaspete la îndemână și pentru a vă bucura de diverse dulciuri, la prețuri accesibile, numai bune de pus pe masa festivă de Paște.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa