Cati bani se dau la nunta in 2020

de WTA.ro

Nunta este cel mai important eveniment din viata unui om. Dar de asemenea si din viata unui invitat la nunta! Deoarece, mai in gluma, mai in serios, daca cineva acceptra invitatia la o nunta trebuie sa stie exact la ce se inhama.

Cele mai citite articole

Prin urmare, la cununia civila (daca va duceti si la aceasta si nu va duceti direct la nunta, sarind peste cununia civila, dupa cum se mai obisnuieste) de regula se ofera cadouri pentru tinerii casatoriti. Aici paleta este foarte vasta. Fiind la inceput de drum, evident orice de la vesela, tacamuri, electrocasnice, lenjerii de pat, etc. sunt binevenite.ALa nunta de regula se ofera bani, dupa cum bine stiti. Un mic sprijin pentru tinerii casatoriti.

Darul de nunta

Discutiile privind darul sunt ample de cand se stie. Dar se aplica tuturor evenimentelor. De regula cu cat esti mai apropiat de miri cu atat darul de nunta este mai ridicat. Pentru nasi, parinti, frati, bunici, veri, matusi si prieteni apropiatiA suma eA mai mare. Pentru restul invitatilor se merge pe o suma generica specifica anului in care are loc nunta. A se tine cont ca nu este o regula: exista invitati care dau mai mult, precum si invitati care au dau mai putin.ADe asemenea, exista invitati care considera ca darul difera daca nunta este facuta la Caminul cultural sau la un restaurant de mare lux. Dar locatia evenimentului nu trebuie sa devina o obligatie pentru invitati. In aceeasi masura nu este corect sa reduceti din valoa…
Citeste in continuare pe www.e-mariage.ro

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa