Ceas Rolex sau Michael Kors? Ce alegere se va dovedi cea potrivită pentru stilul tău vestimentar şi pentru personalitatea ta?

de WTA.ro

Din ce în ce mai multe persoane cauta să facă investiţii inteligente în accesorii aparţinând unor branduri cunoscute. Modelele de ceasuri Rolex nu sunt numai accesorii de lux, ci pot fi considerate bunuri de lux, bunuri comparabile cu bijuteriile din aur sau din alte metale preţioase. Rolex este cea mai cunoscută companie elveţiană producătoare de ceasuri de lux cunoscută în întreaga lume pentru produsele de calitate, elegante, dar şi costisitoare pe care le oferă clienţilor.

Ceasurile Rolex – un simbol al statutului social ridicat

Ceasurile Rolex au devenit de-a lungul timpului un simbol important al statutului social ridicat, graţie rafinamentului şi performanţelor lor, datorită calităţii mereu îmbunătăţite şi a reputatiei impecabile a companiei. Rolex este una din companiile cele mai apreciate de către consumatorii din întreaga lume, punând la dispoziţia cumpărătorilor accesorii de înalt clasă.

Succesul companiei se datorează permanentei investiţii în ceasuri, în îmbunătăţirea tehnologiei, ajungând să deţină laboratoare special create pentru a se ocupa de cercetările ştiinţifice care au descoperit de-a lungul timpului tehnici de manufacturare mai eficiente.

Fabricile Rolex din Elveţia folosesc cele mai sofisticate tehnologii de fabricare a ceasurilor, asamblarea lor fiind parţial realizată manual, într-un procedeu extrem de complex, determinând popularitatea acestor produse. Într-o lume în care totul este automatizat şi mecanizat, ceasurile Rolex sunt fabricate şi pe baza unui procedeu manual, fiind unul din motivele pentru care aceste ceasuri sunt atât de costisitoare.

Din păcate, există şi numeroase fake-uri Rolex pe piaţă, numeroase ceasuri contrafăcute, pentru că nu oricine îşi permite luxul de a achiziţiona un ceas Rolex. Acestea sunt, însă, mai slabe calitativ şi uşor de identificat de către persoanele care au experienţă în acest domeniu. Fiind cea mai prestigioasa şi cunoscută companie producătoare de ceasuri din întreaga lume, Rolex pune la dispoziţia persoanelor interesate ceasuri de înaltă clasă, de o elegantă ieşită din comun.

Principalele motive pentru a investi în ceasuri Michael Kors, dacă nu ai suficiente resurse financiare pentru un Rolex

Cele mai citite articole

Modelele de ceasuri Michael Kors sunt recomandate clienţilor care nu au suficiente resurse financiare pentru a investi în modelele Rolex. Aceste accesorii sunt estetice, rafinate şi cu personalitate, nu sunt o fiţă, ci sunt modele deosebite, cu un mecanism aparte, care au impresionat milioane de oameni din întreaga lume.

Principalele motive pentru a investi într-un ceas Michael Kors sunt:

·  accesorii cu personalitate şi rafinament. Ceasurile Michael Kors sunt accesorii deosebite, cu personalitate, rafinate, ideale atât pentru cei ce adoptă stilul minimalist sau excentric, persoanelor de afaceri sau elegante, care caută ceasuri care să se îmbine perfect cu stilul vestimentar;

·  accesorii originale. Ceasurile Michael Kors sunt originale, certificatul de garanţie asigurând originalitatea mecanismului şi rezistenţa în timp;

·  îngrijire facilă. Ceasurile Michael Kors au un mecanism ce rezista în timp, dar şi la contactul cu apă, păstrându-şi aspectul o perioadă îndelungată;

·  accesorizare facilă. Ceasurile Michael Kors pot fi purtate atât zi de zi, cât şi la ţinutele speciale, fiind uşor de accesorizat.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa