Vacanță în Egipt cu Agenția de turism Sibiu

de WTA.ro

Egiptul este una dintre cele mai populare destinații de vacanță. Peste 7 milioane de turiști vizitează anual țara. Acesta este locul cu cea mai bună combinație preț/calitate. La airtourtravel.ro, care este o Agenție turism Sibiu, poți găsi cele mai bune oferte pentru o vacanță în Egipt. Adesea, o călătorie în Egipt devine prima călătorie străină pentru un turist. În această țară, poți face plajă și poți înota în apa limpede a Mării Roșii pe tot parcursul anului, admirând recifele de corali și peștii mici și colorați. Tururile în Egipt sunt o opțiune de vacanță sigură pentru orice gust și buget. Soarele, marea, excursiile interesante și discotecile distractive atrag în fiecare an milioane de turiști din toată lumea.

Staţiuni majore pentru o vacanță în Egipt

Hurghada:Este o  stațiune excelentă pentru familii. De aici poți face cele mai interesante excursii istorice, cum ar fi vizitarea Cairo, Luxor și Karnak. Majoritatea plajelor de aici sunt nisipoase, lungi și aproape de coastă. Este foarte convenabilă pentru familiile cu copii mici.

Sal Hasheesh: Este cel  mai nou complex de stațiuni, unde doar 14% din suprafață este alocată pentru hoteluri, și orice altceva este terasament, grădini exotice, parcuri, terenuri de golf, canale artificiale și lagune.

Golful Makadi: Este una dintre cele mai la modă stațiuni din Egipt, situată între Hurghada și Sharm El Sheikh. Particularitatea sa sunt hotelurile sale de lux, care sunt răspândite pe teritorii foarte mari. Unele dintre ele arată ca niște orașe mici. Uneori, mai multe hoteluri formează un întreg conglomerat unde poți merge la cumpărături, poți lua masa la restaurante, poți vizita baruri cu narghilea, saloane de înfrumusețare etc.

Cele mai citite articole

Golful Soma: Este o  nouă stațiune la 47 km de Hurghada. Hotelurile au, în general, o categorie de 4-5 stele, sunt noi și aparțin celor mai bune lanțuri hoteliere din lume. Tururile de aici sunt ideale pentru cei care doresc o vacanță liniștită și de asemenea, doresc să adore frumusețea Mării Roșii.

Safaga: Este un mic oraș portuar unde sosesc nave de croazieră. În ultimii ani, pe această coastă a fost dezvoltată o regiune de hoteluri care sunt foarte populare printre iubitorii de scufundări și snorkeling, deoarece în Safaga au fost păstrate recife de corali foarte frumoase, cu o lume subacvatică neobișnuit de bogată.

El Gouna:  Acest oraș este adesea denumit Veneția egipteană, datorită canalelor sale artificiale. Proiectul de dezvoltare a fost realizat de mai mulți arhitecți, astfel încât fiecare detaliu este gândit în El Gouna. Orașul îi atrage pe cei care iubesc frumusețea și confortul.

Marsa Alam: Este o  stațiune relativ tânără, situată destul de departe de Hurghada, la 275 km, dar are propriul aeroport internațional. Marsa Alam atrage, în primul rând, iubitorii de servicii de cea mai înaltă calitate și scufundări de neuitat.

Alege o vacanță în Egipt în orice anotimp, deoarece, vremea este ideală pentru relaxare, chiar și dacă ai copii mici.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa