Împrumut ifn până la 60 de luni – cât de simplu este de obținut?

de WTA.ro

Dorința ta necesită o sumă mult mai ridicată decât valoarea unui credit rapid, dar îți dorești să beneficiezi de aceleași privilegii ca la acest tip de împrumut? Ifn-urile oferă credite cu valori mari, cu sau fără garanție imobiliară, pe un termen extins, de până la 60 de luni. Iar condițiile de acordare rămân la fel de simple și avantajoase precum la împrumuturile urgente.

Cât de mult se diferențiază un credit ifn de nevoi personale de un împrumut rapid online?

Există o serie de diferențe, numai că acestea sunt în favoarea debitorului. În general, suma care poate fi împrumutată este mult mai ridicată (de exemplu, în cazul unui credit de nevoi personale ifn cu garanție imobiliară(suma poate ajunge până la 500,000 Ron). Termenul de rambursare se extinde până la 60 de luni, ceea ce înseamnă o rată a dobânzii mult mai scăzută ca la împrumuturile rapide. Valoarea DAE este mult mai mică, pentru că sunt eliminate o serie de comisioane care creșteau valoarea sumei totale.

Cele mai citite articole

Este solicitată o garanție imobiliară, ceea ce înseamnă că debitorul trebuie să dețină o proprietate pe numele său. Desigur, există și alte tipuri de împrumuturi pe termen lung la care nu se solicită o astfel de garanție. În schimb, suma împrumutată nu este atât de mare ca la cele cu garanție imobiliară. În plus, banii nu trebuie restituiți într-o singură tranșă, ci în rate care au o dobândă fixă. Însă, restul celorlalte beneficii se păstrează, ceea ce este un avantaj pentru clienții care au nevoie de bani cu rapiditate.

Criteriile privind acordarea creditului rămân aceleași – venitul trebuie dovedit, iar valoarea acestuia netă trebuie să fie mai mare de 1000 Ron. Sunt acceptate multiple surse de venit, condiția fiind ca acestea să poată fi probate de către debitor. Procedura se derulează în același fel – debitorul aplică online, își calculează sumele de plată cu ajutorul calculatorului de credite, completează cererea și primește răspunsul rapid.

Perioada de aprobare este cuprinsă între 2 și 24 de ore, intervalul de timp fiind condiționat de furnizarea tuturor actelor necesare. Acestea constau în documentul de identitate, dovada privind venitul și actele proprietății cu care se garantează împrumutul. Creditul pentru nevoi personale pe 60 de luni nu trebuie justificat în privința modului de folosire. Astfel, debitorul îl poate utiliza pentru achiziționarea unui autoturism, pentru locuință, pentru vacanțe ori pentru educație sau în orice alt scop dorește.

Sursă: https://vsichki-krediti.com/

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa