3 modalitati prin care poti ilumina o camera intunecata

de WTA.ro

Intunericul se poate dovedi extrem de placut dimineata, cand o persoana isi doreste sa mai doarma macar cinci minute, sau in timpul zilei cand isi doresc sa vizioneze un film si vor sa creeze o atmosfera similara cu cea de la cinema. Chiar si asa, intunericul poate duce la o scadere a productivitatii si o lipsa de energie, iar acest lucru trebuie remediat cat mai curand. 

Alege culori deschise pentru mobila, covor sau perdele 

Atunci cand obiectele dintr-o camera au o culoare inchisa, intreaga atmosfera a camerei va reflecta acest lucru. De aceea, cei care isi doresc sa lumineze o camera si au pregatit deja un buget, pot incepe sa caute un mobilier nou. Perdelele de culoare alba sau gri vor ajuta enorm incercarea de a obtine o camere mai luminoasa. 

Tot legat de ferestre, este important ca ele sa fie mereu curatate pentru ca lumina sa poata sa patrunda in incapere intr-o cantitate cat mai mare. Cei ce poarta ochelari trebuie sa si curete mereu pentru a putea vedea prin ei – la fel functioneaza si ferestrele. 

Investeste in niste corpuri de iluminat potrivite camerei tale

Cele mai citite articole

Cea mai populara metoda prin care oamenii aleg sascape de intunericul din camere este prin intermediul unor corpuri de iluminat, cel mai des prin cel al unor lustre. Fiecare model difera de celalalt, asa ca alegerea trebuia facuta cu grija. Unele obiecte au abilitatea de a crea jocuri de lumini sugestive, ceea ce va imbunatati aspectul unei camere in mod considerabil. 

Adopta un stil minimalist 

In momentul in care intr-o camera exista mai putine obiecte, ea va parea mult mai spatioasa si mai luminoasa. Unele obiecte de dimensiuni mari, spre exemplu, un candelabru, pot face camera sa para mult mai aglomerata decat este ea in realitate. De aceea, cei interesati pot opta pentru pendul rustic Ahrendale, care are un singur bec, o forma cilindrica si putere maxima de 100W. 

Prin urmare, exista mai multe modalitati prin care o persoana poate lumina una din incaperile intunecate din cadrul locuinte sale. Nu exista o metoda ideala pentru toata lumea; ea depinde de nevoile si preferintele fiecaruia. 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa