Eficienta tranzactionarii Ethereum in Romania

de WTA.ro

Conceptul de moneda virtuala ajunge, incet-incet si in Romania. Oamenii isi deschid orizonturile si invata sa accepte ca pot face si altfel de tranzactii, nu numai cele cu bani cash sau cu bani reali in mediul virtual, ci si cu bani virtuali.

Desi cea mai cunoscuta moneda virtuala din intreaga lume este Bitcoin, acum exista si alte monede care merita atentia oamenilor, cum este Ethereum. Sunt suficient de multe persoane care cumpara Ethereum cu scopul de a avea bani virtuali si de a se bucura de avantajele pe care le aduc acestia.

Principalele motive pentru a tranzactiona Ethereum in Romania

Unul din cele mai importante motive pentru care oamenii aleg sa tranzactioneze Ethereum este comisionul mic de pe platforma Ro.Exchange. Singurul comision este infim, de 0.15%, indiferent de suma tranzactionata, fara alte costuri ascunse. Ceea ce se intampla independent de platforma la retragerea banilor, plata comisionului de retea, este o cu totul alta poveste.

Flexibilitatea tranzactiilor este un alt motiv pentru care oamenii cumpara Ethereum. In schimbul a doua monede cripto sau in schimbul unor monede euro se poate tranzactiona Ethereum, procedurile fiind extrem de simple si explicate pas cu pas pe platforma.

In plus, siguranta in mediul online este una din principalele preocupari ale celor care vand si cumpara monede virtuale. Siguranta platformei Ro Exchange este extrem de ridicata, pastrand cea mai mare parte a fondurilro clientilor in portofele offline. Banii pastrati sunt in siguranta si departe de atacurile cibernetice.

Cele mai citite articole

Nu in ultimul rand, tranzactiile sunt rapide, la pretul pietei, iar serviciile de relatii clienti sunt disponibile non-stop.

Ce este Ethereumsi ce avantaje aduce aceasta moneda virtuala?

Ethereum este o platforma virtuala creata in anul 2013, cu scopul de a crea aplicatii ce nu au nevoie de un sistem central de gestionare si de configurare. Moneda cu acelasi nume este a doua cea mai cunoscuta din lume, dupa Bitcoin.

Spre deosebire de aceasta, Ethereum permite rularea unoc contracte inteligente cu flexibilitate mai mare. transferul de bani se poate realiza daca sunt indeplinite niste conditii, totul desfasurandu-se in format digital, atomatizat.

Reteaua Ethereum permite efectuarea de tranzactii indiferent de zi si de locatie. Singurul lucru necesar pentru a realiza o asemenea tranzactie este un dispozitiv conectat la internet, fie el PC, telefon sau tableta.

Ethereum se poate dovedi o investitie profitabila, deoarece aduce profituri semnificative intr-o perioada scurta. Viramentele prin tranzactia Ethereum sunt cat se poate de sigure si de rapide. Ether a castigat popularitate in ultimii ani, deoarece sistemul propriu este alcatuit in asa fel incat sa poata functiona liber.

Tranzactia Ethereum are la baza faptul ca partile pot incheia afaceri sigure intre ele, nu se pot insela, chiar daca partile nu se cunosc. Etherul este folosit din ce in ce mai mult pentru platile unor bunuri si servicii online, castigand popularitate in ultimii ani si beneficiind de o crestere de pret rapida.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa