Top 10 Cele Mai Bune Hoverboard-uri în 2020

de WTA.ro

Top 10 Cele Mai Bune Hoverboard-uri în 2020

Hoverboard-urile au devenit tot mai populare în ultimii ani și în țara noastră, deoarece permit deplasarea prin oraș mai rapid și amuzant.

Chiar dacă în prezent sunt la mare concurență cu trotinetele electrice, ele rămân în continuare preferate de tânăra generație, deoarece sunt demne continuatoare plăcilor ce se deplasau prin forța musculară a utilizatorilor.

Chiar dacă și-au cucerit un loc binemeritat în categoria mijloacelor individuale de deplasare urbană, atunci când vine vorba de hoverboard-uri.

Trebuie să recunoaștem că apar mai mereu întrebări privind siguranța hoverboard-urilor în utilizare, durata de viață a bateriei, viteza pe care o pot atinge, alte atribute pe care le au și, deloc de ignorat, prețul acestora.

Mai ales dacă este vorba despre un utilizator obișnuit, acesta are de multe ori o mare dilemă referitoare la faptul dacă ar fi mai bine să se orienteze către o astfel de placă cu motor sau mai degrabă să își ia o trotinetă electrică pliabilă.

Dacă ar fi să ne luăm după reclame, toate hoverboard-urile care se găsesc în prezent pe piață, deoarece sunt absolut sigure și simplu de utilizat.  

Din nefericire, acest lucru nu este întotdeauna real. Există diferențe mai mici sau mai mari între diferitele modele, așa încât nu este deloc simplu să alegi cel mai bun model care să îți îndeplinească toate așteptările pe care le ai atunci când îl comanzi.

Tocmai din acest motiv e bine să ne informăm în prealabil despre calitățile pe care principalele hoverboard-uri existente acum pe piață le au, pentru a putea alege la final în cunoștință de cauză.

Pe plan internațional se realizează o mulțime de clasamente, inclusiv cu privire la hoverboard-uri. Dacă ne aruncăm o privire asupra acestora, realizăm faptul că există mari diferențe între produsele de acest gen oferite doritorilor.

Iată în continuare, care este în opinia multor specialiștilor internaționali, un top 10 al celor mai tari hoverboard-uri din 2019:

1. Halo Go

Cei interesați de aceste mijloace de locomoție individuală autonomă cunosc această marcă de hoverboard care se află spre comercializare încă de acum vreo 15 ani. 

Brandul Halo  este un veteran în acest sens, cei de aici fiind preocupați atât pentru a face produsele pe care le oferă  clienților mai fiabile, mai sigure, dar și mai uimitoare din punct de vedere creativ tehnologic, dar și vizual.

Dacă ne referim strict la hoverboard-ul Go, trebuie să remarcăm faptul că acest gadget a trecut o mulțime de testări privind siguranța și calitatea bateriilor. Nu e de mirare acest lucru, având în vedere că folosește un acumulator LG, care are o garanție pentru o durată de viață maximă. Așa se pot genera puteri de până la 500 W. 

Acest hoverboard este destul de greu, având circa 22 de kg, lucru ce îi dă o stabilitate și o soliditate deosebită atunci când este utilizat.

În plus are bluetooth, diverse aplicații, lumini led și o carcasă rezistentă la șocuri.

Din acest motiv este o alegere bună pentru utilizatorii începători, dar și pentru cei mai experimentați, care vor să aibă parte de un mijloc de transport urban în care să se poată baza și pe care să coste chiar foarte mulți bani. E suficient să consultăm ofertele și să urmărim promoțiile care se fac la acest tip de hoverboard pentru a ne bucura de una dintre cele mai bune mărci de plăci electrice de acest gen existente acum pe piață.

2. Halo Rover

Tot de la Halo provine și un alt model de hoverboard denumit Halo Rover cu o fiabilitate excelentă și la fel de sigur și ușor de utilizat.

Și acest tip este dotat tot cu o baterie LG certificată, dar de putere ceva mai mare decât primul model amintit, puterea sa ajungând până la 800 W.

Având o greutate de 32 de kg și persoanele care călătoresc pe un asemenea hoverboard pot să aibă  garanția că și dacă sunt supraponderali nu au de ce să se teamă, având în vedere că un astfel de mijloc de transport poate suporta o sarcină maximă de până la 220 de kg.

Cu o gamă extinsă de funcții și niște roți negonflabile, combinate cu un design special este adaptabil pentru orice tip de teren.

Iată așadar că acest hoverboard este un produs puternic și cu o durată de utilizare lungă în timp, pe care te poți baza cu adevărat, indiferent de greutatea pe care o ai.

3. Razor Hovertrax 2.0

O altă companie veterană în materie de hoverboard-uri este vestita Razor care, în ultimele două decenii, și-a câștigat un loc binemeritat pe piața internațională de profil a produselor distractive pentru marele public (în special dacă ne referim la cele destinate adolescenților).

Cea mai recentă propunere pe care aceasta le face utilizatorilor este Hovertrax 2.0.

Dotat și el cu o baterie LG care permite motorului să genereze o putere de până la 350W și cu o autonomie de până la o oră fără întreruperi, acest model de hoverboard este construit cu o tehnologie exclusivă EverBalance care reușește să îi crească fiabilitatea, fără însă a-i adăuga o greutate în plus. 

Astfel, la fel ca și primul hoverboard din acest clasament, care are doar 22 de kg, el este perfect chiar și pentru copii, nu doar pentru adolescenți sau persoane adulte.

4. Razor Hovertrax 1.5

Imediat după el se află și modelul mai vechi Hovertrax 1.5 care nu și-a pierdut popularitatea printre cele mai bune branduri de hoverboard ale momentului.

Singurele diferențe dintre modelul 2.0 și mai vechiul tip de hoverboard 1.5 constă în faptul că are o viteză mai mică și o autonomie de până la 45 de minute.  

Are carcasa rezistentă la șocuri datorită unui polimer deosebit și lumini led atractive. Diferența dintre cele două modele se  referă la greutate și la dimensiuni. 

Modelul 1.5  este mai mic și mai ușor, dar oferă o bună stabilitate și are un sistem de autoechilibrare deosebit, care permite un drum lin deosebit de plăcut pentru utilizator.

Cele mai citite articole

5. Otto Hoverboard 6.5 inch

Hoverboard-urile realizate de acest brand sunt și ele extrem de sigure în utilizare și au un design cu totul deosebit. Există mulți fani ai acestei mărci răspândiți la nivel internațional datorită calităților speciale și tehnologiei pe care le înglobează gadget-urile produse de Otto.

Nu e de ignorat nici faptul că este un hoverboard ieftin, dar cu o capacitate de autoechilibrare deosebit de bună, așa încât fiind dotat și cu protecție la supraîncălzire, greutate redusă, protecție la suprasarcină și protecție în pantă reprezintă o foarte bună alegere.

Otto Hoverboard 6.5 este alimentat cu motoare de 250W ca putere și permite o călătorie foarte lină, fiind extrem de sigur pentru începători. Nu trebuie trecută cu vederea nici tehnologia bluetooth și nici luminile cu led. Iată de ce copiii și adolescenții sunt foarte încântați să călătorească cu acest model de hoverboard deosebit.

6.Segway MiniPRO

Segway este un brand cu o prezență la nivel mondial, cunoscută foarte bine și de către utilizatorii din țara noastră, deoarece dispozitivele lor de transport personal pe bază de acumulatori cu echilibrare personală sunt unele care te poți baza cu adevărat. 

Iată de ce de peste un deceniu și jumătate Segway este în topul încrederii a milioane de clienți și, an de an, are parte de cele mai bune recenzii din partea cumpărătorilor.

Segway MiniPRO este un model de hoverboard care respectă cele mai înalte standarde de securitate la incendiu este alimentat de tehnologia Ninebot care îi permite să se descurce foarte bine pe o varietate de terenuri și în condiții meteo diverse.

Cu un motor dual de 800W putere, Segway MiniPRO se adaptează perfect obstacolelor întâlnite pe drum și are o autonomie suficientă pentru a fi alegerea perfectă pentru segmente largi de utilizatori.

Este extrem de ușor, dovadă că se poate transporta la nevoie fără probleme. 

Acest gadget electric cu autoechilibrare are control pentru aplicații telefonice, alarmă antifurt, lumini personalizabile, aplicație de diagnosticare a vehiculului și permite actualizări de firmware extrem de utile.

7. Hoverzon S

Hoverzon  este un hoverboard deosebit, indiferent că dacă face parte din clasa S sau XLS și folosește baterii certificate cu cea mai înaltă protecție respectiv Hoverzin Aegis Armor.

Produsul se caracterizează printr-o stabilizare duală independentă a motoarelor și a angrenajelor și o carcasă de material ABS nou proiectată, ale cărei calități speciale permit o stabilitate și o durabilitate deosebită în utilizare.

Trebuie spus că acest hoverboard are două moduri modul de de folosire: una normală și una pro. 

Horizon este un hoverboard extrem de versatil, cu motoare duale de 250W și o autonomie destul de bună. Se caracterizează prin faptul că permit un echilibru dinamic

Și acest tip de scuter electric are lumini cu led, indicatoare standard ale bateriei, bară de protecție din cauciuc și roți din aluminiu foarte elegante. Este un model ideal pentru oricine a ajuns la vârsta adolescenței. 

8. MegaWheels

MegaWheels este un brand care și-a pus în minte să revoluționeze transportul personal urban actual.

Este un nume destul de nou pe piața producătorilor de scutere electrice, având doar cinci ani de existență. Compania se străduiește să se dezvolte intensiv, propunând utilizatorilor niște produse cu totul deosebite la niște prețuri mai mult decât accesibile clienților din întreaga lume.

MegaWheels  este un hoverboard care merită să fie comandat, deoarece, deși este mai ieftin decât alte produse similare provenind de la brandurile concurente, nu face rabat la calitate, eficiență sau la anumite caracteristici speciale: are două motoare de câte 250W și o autonomie care îl face perfect pentru deplasările urbane.

Trebuie remarcat și faptul că acest model poate face față cu brio pantelor și terenurilor accidentate aparent fără efort este un model excelentă pentru copii sau începători, deoarece nu are o viteză mare și se poate achiziționa un preț accesibil unor segmente largi de cumpărători.

9.  Hoverheart  

Iată o altă marcă de hoverboard care devine tot mai cunoscută prin înalta tehnologie pe care o înglobează: durabilitate, caracteristici deosebite, versatilitate și un preț mai mult decât accesibil.

Acest model de gadget are un design deosebit și a reușit să treacă testele de siguranță, obținând o certificare completă roțile au cauciucuri solide capabile să facă față cu brio unei noi palete diverse de terenuri, iar funcția bluetooth a acestui model este una care face diferența, dacă comparăm produsul cu cele provenite de la firmele concurente.

Este un hoverboard dual care cântărește 25,4 kg și având un design deosebit, lumini led strălucitoare, autoechilibrare, poate fi utilizat chiar și în situații de vizibilitate scăzută sau chiar noaptea, așa încât este o bună alegere pentru mulți utilizatori.

10. Veeko 

Specialiștii spun că în prezent aceia care vor un hoverboard ieftin, în care să aibă cu adevărat încredere, ar trebui să se orienteze către modelul Veeko.

Acest brand înregistrează un punctaj bun în rândul utilizatorilor, deoarece prezintă tot ceea ce are nevoie un scuter electric cu autoechilibrare la un preț mai mult decât accesibil.

Are protecție la supraîncălzire protecție, greutate redusă, protecție la viteză și protecție în pantă pentru o securitate suplimentară. Este unul dintre cele mai convenabile hoverboard-uri cu atât mai mult cu cât nu depășește ca greutate 22 kg, așa încât este ușor de transportat.

Este alegerea perfectă pentru copii sau începători. Bateria se încarcă în două-trei ore, iar luminile cu led sunt perfecte pentru utilizarea produsului în condiții de vizibilitate redusă.

O altă caracteristică demnă de luat în seamă este și faptul că se închide automat așa încât să se păstreze durata de viață a bateriei mai multă vreme.

Topuri ale celor mai bune hoverboard-uri ieftine sunt multe, dar trebuie remarcat faptul că analizarea unui astfel de top nu e suficient pentru alege un produs bun pentru tine. Înainte de a face comanda este esențial ca o persoană să înțeleagă ce vrea de la un scuter electric cu autoechilibrare. Așa va avea garanția că va comanda un produs foarte bun.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa