5 idei de cazare în Brașov

de WTA.ro

Există două lucruri pe care este aproape imposibil să nu le placă celor mai mulți români: vizitarea locurilor deosebite din natură și a fi într-o companie bună. Iar dacă intenția este de a combina ambele plăceri, Brașovul  este o destinație perfectă ca bază de cazare și de făcut excursii montane memorabile în zonă!

Pe platforma Holiday with Views găsești variante turistice ce îți pot permite ca să profiți la maxim de șederea ta vreme de câteva zile în Brașov, chiar și în oraș. În această urbe cu un aer special poți lăsa romantismul să vorbească mai tare. Chiar nu este o sarcină dificilă.Deși vorbim de o localitate urbană, nu de o stațiune montană în definiția ei clasică, muntele se vede semeț la o privire distanță. Plus că, în chiar  hotelul  de  găzduire, poți crea o atmosferă de neuitat de Crăciun, de Paști, poți avea un sejur romantic alături de persoana dragă sufletului tău.

Scotocești netul după câteva idei pentru a te inspira în materie de sejururi montane? Iată-le mai jos!

Dacă temperaturile ridicate de vară te indispun, poate că tot ce vrei să faci este să scapi de căldură evadând dintre betoane undeva la munte. Pentru cei din sudul țării, mai ales din București, Brașovul este cea mai simplă alegere.

La fel și toamna ori la mijlocul lunii martie, aici te poți odihni departe de haosul urban. Merită să intri pe Holiday with Views       și să alegi de aici dintre multele locații turistice de cazare cu adevărat speciale, pe aceea care se potrivește cel mai bine dorințelor tale.

Nimic mai atrăgător nu este ca turist decât să te bucuri de peisajul montan decât savurând un pahar din băutura preferată, să te relaxezi în piscine încălzite sau lângă un șemineu. Pentru a atenua stresul vieții de zi cu zi, nu există medicamente mai bune decât o călătorie Zen, în mijlocul pădurii sau pe cărărui de munte.

Pentru că suntem români, prima zonă turistică care ne vine în minte la munte este desigur cea a Brașovului.

5 Propuneri de locații turistice în Brașov

Poți alege în materie de cazări deosebite între:

– Orchard Villa;

– Chambers’n Charm;

Cele mai citite articole

– Holiday Belview;

– Elysium Gold Brașov

– Dream House Brașov.

Amănunte despre ele găsești pe  Holiday with Views.

De ce să alegi Brașovul pentru o cazare turistică?

Piața Sfatului, Biserica Neagră,  Biserica Sfântul Nicolae din Șcheii Brașovului sunt obiective turistice brașovene ce nu trebuie ratate de niciun român.

Plus că o excursie la munte oferă doar posibilitatea de a comunica activ cu natura, uneori a unei întâlniri foarte strânse cu cele mai frumoase aspecte ale ei.

Sunt locuri de natură în zonă mai puțin frecventate de turiștii de duminică, cu forme extraordinare de peisaj, unde putem admira cele mai minunate peisaje montane, formațiuni stâncoase, ape de munte, cascade sau mici iazuri fermecătoare.

Rătăcind de-a lungul crestelor abrupte, ne simțim uneori atât de trecători, minusculi, ne regăsim smerenia și renunțăm temporar la Ego, iar uneori, dimpotrivă, ne simțim puternici, capabili de a trece peste cele mai mari provocări ale vieții, atunci când reușim să parcurgem un traseu ceva mai dificil. Aflăm la munte că nimic frumos și măreț nu se câștigă ușor, necesită un efort sporit.

De ce să mergem la munte măcar o dată pe an? Iată doar câteva argumente:

  • pentru sănătatea noastră și a celor dragi;
  • pentru a face sport;
  • pentru o relaxare de calitate;
  • pentru o companie specială (pe munte nu se merge decât alături de persoane pe care te poți baza, nu-i așa?);
  • pentru a admira și a ne pleca în fața semeției munților;
  • din dorința de a explora fațete mai puțin cunoscute ale realității;
  • pentru a comunica într-un mod nemijlocit cu natura din România;
  • pentru a ne desprindă de banalul cotidian măcar temporar.

Frecvent, după întoarcerea noastră, rudele și prietenii, colegii, observă că ne întoarcem schimbați după un sejur petrecut în zona Brașovului. Așa funcționează lucrurile: multitudinea de emoții pozitive care ne ating la munte, trăirile pe care le experimentăm din conexiunea directă cu natura, le redăm mai târziu acasă sau la serviciu spre binele nostru și al celor din preajmă.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa