O femeie de naţionalitate chineză, condamnată la opt luni de închisoare pentru pătrundere ilegală pe o proprietate deţinută de Donald Trump

de WTA.ro

O femeie de naţionalitate chineză a fost condamnată la opt luni de închisoare după ce a fost găsită vinovată de pătrundere ilegală în complexul lui Donald Trump din Mar-a-Lago (Florida) având asupra sa paşapoarte chineze şi un hard-disk virusat, relatează publicaţia Nikkei.

Imaginea articolului O femeie de naţionalitate chineză, condamnată la opt luni de închisoare pentru pătrundere ilegală pe o proprietate deţinută de Donald Trump

O femeie de naţionalitate chineză, condamnată pentru pătrundere ilegală pe o proprietate deţinută de Donald Trump

În luna septembrie, o instanţă districtuală americană a găsit-o vinovată pe Yujing Zhang, 33 de ani, de minţirea unui oficial federal şi pătrundere ilegală pe o proprietate.

„Dovezile au fost copleşitoare că Zhang a minţit în mod repetat agenţii Serviciului Secret când a venit la Mar-a-Lago”, a afirmat judecătorul Roy Altman.

Zhang, care s-a declarat nevinovată, a fost arestată în luna martie după ce a pătruns cu mai multe dispozitive electronice în complexul deţinut de Trump.

„Am venit la proprietate şi doar am urmat instrucţiunile şi am întrebat unde să merg. Nu cred că mint”, a spus ea în instanţă. „Am venit să mă întâlnesc cu preşedintele şi familia să-mi faci prieteni”, a adăugat Zhang.

Cele mai citite articole

Procurorii nu au oferit nicio explicaţie în instanţă pentru motivele care au făcut-o pe inculpată să pătrundă ilegal pe proprietate.

Acţiunile lui Zhang au stârnit temeri că ar fi vorba de spionaj. Însă experţii americani au declarat pentru agenţia Reuters că încercarea ei de a intra în complexul preşedintelui a fost atât de stângace încât este greu de crezut că este o spioană profesionistă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

  

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa