Stocurile necesare pentru asigurarea livrărilor de sare pentru deszăpezirea drumurilor în campania de iarnă 2019-2020 vor fi asigurate de către Societatea Naţională a Sării S.A., prin intermediul a cinci sucursale existente la nivel naţional.
„Societatea Naţională a Sării S.A., prin sucursalele sale – Exploatarea Minieră Râmnicu Vâlcea, Salina Slănic, Salina Ocna Dej, Salina Praid şi Salina Târgu Ocna – dispune de stocurile necesare pentru asigurarea livrărilor de sare pentru deszăpezirea drumurilor în campania de iarnă 2019-2020. În conformitate cu prevederile contractului încheiat cu Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A (CNAIR S.A), Societatea Naţională a Sării S.A. va livra, în baza comenzilor, cantitatea de sare necesară pentru deszăpezire către cele şapte Direcţii Regionale de Drumuri şi Poduri (Bucureşti, Craiova, Timişoara, Iaşi, Braşov, Cluj şi Constanţa). Societatea Naţională a Sării S.A. a întreprins măsurile necesare pentru a asigura, în mod ritmic şi la timp, livrarea sării pentru deszăpezire în sezonul de iarnă 2019-2020, atât către CNAIR S.A, cât şi către alţi clienţi, autorităţi şi instituţii locale”, menţionează sursa citată.
Societatea Naţională a Sării este una de interes major pentru economia românească şi unul dintre primii zece producători de sare din Europa. Compania este o societate pe acţiuni cu capital majoritar de stat (51%), capitalul privat fiind deţinut de către Fondul Proprietatea S.A (49%).
În cinci dintre sucursalele sale (Salina Praid, Salina Târgu Ocna, Salina Slănic Prahova, Salina Cacica, E.M. Rm. Vâlcea), societatea a iniţiat şi a dezvoltat obiective cu caracter turistic şi balnear.
Stocurile necesare pentru asigurarea livrărilor de sare pentru deszăpezirea drumurilor în campania de iarnă 2019-2020 vor fi asigurate de către Societatea Naţională a Sării S.A., prin intermediul a cinci sucursal…
Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale (MMPS) propune majorarea salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată cu 7,2%, începând cu luna ianuarie 2020, ajungând la 2.230 de lei, conform unui proi…
Operatorii de telefonie mobilă care activează pe piaţa din România vor percepe un tarif maxim de terminare a apelurilor la puncte mobile de 0,76 eurocenţi/minut, în scădere cu 10% faţă de 0,84 eurocenţi/minut,…
Leul s-a apreciat miercuri faţă de moneda europeană, Banca Naţională a României afişând un curs de 4,7744 lei pentru un euro, în scădere cu 0,18 bani (-0,04%) faţă de cotaţia anterioară, de 4,7762…
Cele mai citite articole
Comisia de buget-finanţe a Camerei Deputaţilor a dat un raport de admitere unui proiect de lege pentru modificarea Codului fiscal, prin care începând cu 1 ianuarie 2020, supraacciza la carburanţi operată din…
Creşterile economice din ultimii ani generează şi o majorare a numărului de salariaţi. Mediul privat urmează să creeze aproape 90.000 de noi joburi, iar sectorul bugetar, în jur de 10.000. Pentru 2020,…
Banca Naţională a României (BNR) a intervenit pe pieţele valutare pentru a susţine cursul de schimb al leului după ce îngrijorările cu privire la efectele creşterii cheltuielilor guvernamentale asupra…
Peşedintele Consiliul IMM-urilor din România (CNIPMMR), Florin Jianu, a fost ales în funcţia de vicepreşedinte al SMEunited, Uniunea Europeană a IMM-urilor. În urma alegerilor organizate la Bruxelles,…
Guvernul a lansat un proiect de dezvoltare durabilă, proiect cu o investiţie totală de 5 milioane de dolari, având ca orizont anul 2030. România se clasează în prezent, la acest capitol, pe locul 44 din 157 de ţ
Rata şomajului înregistrată la nivel naţional s-a situat, în octombrie, la 2,98%, în scădere cu 0,35 puncte procentuale faţă de aceeaşi lună din 2018 şi cu 0,02 puncte procentuale faţă de luna septembrie,…
Leul s-a apreciat marţi cu 0,15 de bani în raport euro (-0,03%), moneda europeană fiind cotată la 4,7762 lei, faţă de 4,7777 lei luni. De asemenea, leul a câştigat teren şi în faţa dolarului american, care…
Tot ce ştiam despre organizarea muncii în general şi a spaţiilor de birouri în particular se poate schimba în favoarea tuturor, datorită noilor tehnologii. Avantajele sunt multiple atât pentru cei care…
Bucureştiul a coborât 14 poziţii în topul global al Inovaţiei Oraşelor 2019, ajungând pe locul 171, în timp ce Timişoara urcă 36 de poziţii până pe locul 394. Clasamentul, întocmit de organizaţia…
Citeste mai mult pe aici